Kuva: Fotolia

Sinkkunainen valitti naapurille kovaäänisestä seksistä - seurauksesta nettihitti

03.11.2016 14:45 - Senja Rapila

Jenna, 19, ei arvannut, mitä hänen valituskirjeensä toisi tullessaan: levyn suklaata ja pitkän anteeksipyynnön äänekkäältä naapurilta.

Opiskelijaelämä voi välillä yllättää ja niin kävi 19-vuotiaalle Jenna Levinelle. Nuorelle opiskelijalle oli siunaantunut viereiseen huoneeseen normaalia äänekkäämpi opiskelutoveri, joka piti poikkeuksellisen kovaa ääntä varsinkin seksiä harrastaessaan.

Lopulta viereisen naapurin petipuuhat alkoivat todella ärsyttää Levineä, jolloin tämä kirjoitti naapurilleen ystävällisen kirjeen, jossa pyysi tätä hiljentämään petipuuhien volyymitasoa.

"Hei naapuri, 

harrastaisitko seksiä hieman hiljempaa? Jotkut meistä yrittävät ottaa päiväunia ja eivät halua muistutusta siitä, kuinka yksin he ovat. Rakastele niin paljon kuin haluat, mutta tee se hiljempaa. Kiitos!" Levine kirjoitti.

Viestistä selviää, että Levine on sinkku ja umpikyllästynyt kuuntelemaan naapurinsa lemmenleikkejä. Hän ei kuitenkaan voinut kuvitellakaan, millaisen vastauksen hän saisi äänekkäältä naapuriltaan hetken kuluttua.

Kun Levine oli sujauttanut viestinsä naapurihuoneen oven alta, sai hän vastaukseksi banaanikortin ja suklaata. Suklaan päällyspaperiin oli kirjoitettu: "Syvimmät pahoitteluni, toivon että nautit tästä suklaalevystä!" ja banaanikortissa oli pitkä pahoitteluviesti.

"Rakkaimmat naapurit,

olen hyvin pahoillani. En tajunnut sitä, kuinka äänekäs olin ja kuten varmasti tiedät, joskus äänekkään seksin harrastaminen on aika kuumaa.. mutta silloin sinä joudut ilmeisimmin kärsimään sen vuoksi, mitä pahoittelen syvimmiten.

Olen pahoillani, toivottavasti tätä ei ole tapahtunut liian usein. Ja kiitos uskomattoman hauskasta kortista. Yritän pitää likaiset touhut hiljaisempina.

Ja hei, älä huoli. Et tule olemaan ikuisesti yksin. Se oikea ihminen tulee luoksesi kun on sen aika. Olin itse sinkku 18 vuotta", vastauksessa kirjoitettiin.

Levinen Twitteriin lisäämää kuvaketjua on re-twiitattu jo yli 46 000 kertaa. Voit katsoa alkuperäisen päivityksen alapuolelta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miten likainen mieli sinulla on? Yksi kuva kertoo

Kilpailut

Uusimmat