Kuva: Fotolia

Brittimiehellä kävi kaikkien aikojen tuuri - kaikkien aikojen turhimmassa asiassa

03.11.2016 22:15 - Mika Parikka

Jos kaikille ihmisille jaetaan elämässä tietty määrä tuuria, on tämä brittimies kaiken tuurinsa käyttänyt. Sääli, että se tuli käytettyä kanamuniin.

Englantilaisen John Landyn kannattaisi laittaa lotto vetämään. Miehen löytö on jotain niin uskomatonta, että todennäköisyys voittaa lotossa on siihen verrattuna helppoa kuin pyörällä ajo. 

Landy sattui ostamaan kanamunarasian, jossa oli jopa kymmenen kanamunaa, joissa oli tuplakeltuainen. Noin yhdessä tuhannesta kanamunasta on tuplakeltuainen, joten jo yhden sellaisen löytäminen on harvinaista. Yhden sijaan mies siis löysi niitä kymmenen.

"Kun sain yhden tuplakeltuaisen, olin yllättynyt, koska en ollut ennen nähnyt sellaista. Avasin toisen, ja sielläkin oli tuplakeltuainen. Avasin loputkin kanamunista ja niissä kaikissa oli tuplakeltuainen. En ollut uskoa sitä", mies avaa tapahtumia.

Todennäköisyys sille, että Landy löysi 10 kanamunaa tuplakeltuaisella on yhden suhde kvintiljoonaan. Kvintiljoonassa ykkösen jälkeen tulee 30 nollaa. Luku on siis tähtitieteellinen. Loton seitsemän oikein -tuloksen todennäköisyys on "vain" yhden suhde 15 380 937:n.

Tuplakeltuaisen sanotaan tuovan onnea, joten Landy osti ylimääräisen lottokupongin. Tiettävästi päävoittoa hän ei kuitenkaan saanut, joten miehen on tyytyminen valokuviin tuplakeltuaisista. Voit katsoa kuvat täältä

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös: Kuinka kananmuna rikotaan yhdellä kädellä? Katso näppärä video

Lue myös: Kuinka kananmunan saa kuorittua nopeasti ja helposti – katso erikoinen niksivideo

Kilpailut

Uusimmat