Kuva: YouTube

Japanilaiskaupunki hävisi vedon - joutuu rakentamaan todella oudon elämyspuiston

28.11.2016 12:15 - Mika Parikka

Japanilaiskaupunki uhkasi rakentaa utopistisen vesihuvipuiston, jos sen YouTube-video saa miljoona katselukertaa. Videota on nyt katsottu 1,8 miljoonaa kertaa.

Japanissa kaikki on mahdollista, kirjaimellisesti. Beppun kaupunki on tunnettu kuumista lähteistään, ja kaupunki teki niiden myötä haasteen, joka ilmeisesti astuu nyt käytäntöön. Ideana on elämyspuisto, joka yhdistelee perinteisen laitteita sisältävän huvipuiston sekä kaupungille ominaiset kuumat lähteet. 

Haasteen ideana oli, että jos elämyspuiston ideaa esittelevä video saa YouTubessa yli miljoona katselukertaa, se myös toteutetaan. Kummallista videota on nyt katsottu 1,8 miljoonaa kertaa, joten hanke laitetaan mitä ilmeisimmin täytäntöön. 

Videolla nähdään perinteisiä huvipuistojen laitteita, kuten karuselli sekä vuoristorata, mutta kaikkiin värkkeihin on yhdistetty myös kuumien lähteiden vesi. Huomion arvoista myös se, että videolla kaikki asiakkaat hengailevat laitteissa pyyhkeet päällä. Mysteeri on, että miten ne pysyvät asiakkaiden päällä vaikkapa vuoristoradassa. 

Tarkkaa aikataulua erikoisen huvipuiston aukeamisajankohdasta ei ole, mutta se sai melkoisen huomion jo ennen kuin sitä oli edes päätetty rakentaa. Katso alta video, joka esittelee tätä varsin japanilaista ideaa:

Lähde: Mashable

Lue myös: Huvipuisto asetti hämmentävän kiellon - pystyisitkö noudattamaan?

Lue myös: Lastenvahti irtisanottiin vesipuistopäivän jälkeen - katso, toimiko hän sinusta vastuuttomasti

Lue myös: Maailman ensimmäinen seksihuvipuisto suunnitteilla - sisältäisi muun muassa nudistialtaan

Kilpailut

Uusimmat