Kuva: Fotolia

Perhe tilasi postissa leikkikalun - lähetti toi aidon aseen

17.12.2016 08:15 - Mika Parikka

Lähettifirmassa saattaa toisinaan mennä paketit sekaisin. Tällä kerralla paketit menivat pahimmalla mahdollisella tavalla sekaisin.

Newyorkilainen pariskunta pelästyi pahemman kerran, kun kuriiri toi suhteellisen epämieluisan yllätyspaketin. Joel Berman vaimoineen oli tilannut leikkikalu lentokoneen ystäväpariskunnan lapselle. Paketista löytyikin kaikkea muuta kuin leikkikalu.

Berman avasi paketin kuusivuotiaan lapsensa ja vaimonsa kanssa. Sieltä paljastuikin ihka oikea tarkkuuskivääri. Mukana tuli myös kiikaritähtäin, jalusta, lipas sekä kopiot arizonalaisen miehen ajokortista sekä salatusta aseenkantoluvasta. 

Järkytys oli luonnollisesi suuri. Berman ohjasi äkkiä tyttärensä toiseen huoneeseen ja soitti poliisille. Kuljetuksen tehneen UPS:n mukaan kyseessä on äärimmäisen harvinainen tapaus. UPS on ilmoittanut, että se hyväksyy Yhdysvalloissa joitain asekuljetuksia, mutta niiden tulee olla laillisia. Lähettäjän tulee täyttää tietyt vaatimukset. Katso kuva paketista täältä

Jos siis joskus kiroiluttaa postin hitaus tai se, että sait väärän kokoiset kengät, niin pidä mielessä, että ainakaan et saanut kotiisi hämärää asetta. 

Lähde: ABC News

Lue myös: Suunnitelmissa postittaa joulukortti tai –paketti? Katso mihin asti ehdit ja mihin hintaan

Lue myös: Onko tässä kaikkien aikojen nopein tapa paketoida lahjapaketti? Katso ja kokeile itse

Lue myös: Oletko kaukosuhteessa? Kokeile niksiä, joka tekee hommasta hiukan helpompaa

Kilpailut

Uusimmat