Kuva: Fotolia

Käärmekammoisen painajainen - vessanpöntössä lymynnyt käärme oli vasta alkua

07.02.2017 22:00 - Erica Alaluusua

Käärmeenpoistoon erikoistunut yritys julkaisi kuvasarjan talon 24 uudesta asukkaasta.

Texasilaisessa kodissa koettiin kauhunhetkiä noin viikko sitten, kun vessanpöntöstä löytyi kalkkarokäärme. Perheen äiti tappoi käärmeen lapiolla, ja hälytti paikalle vielä yrityksen, joka on erikoistunut käärmeiden poistamiseen.

Yrityksen omistaja Nathan Hawkins saapui paikalle ja ehdotti käyvänsä talon vielä lävitse, jotta perhe saisi mielenrauhan. Hawkins löysikin kellarista 13 toisiinsa kietoutunutta täysikasvuista kalkkarokäärmettä.

Etsinnät eivät kuitenkaan päättyneet tähän, sillä Hawkins ryömi vielä talon alle taskulampun kera. Talon alta löytyikin vielä kymmenen käärmettä lisää, joista viisi oli vielä vauvoja. 

Hawkins kommentoi CBS Newsille, että käärmeiden käyttäytymisen ymmärtäminen oli avain niiden löytämiseen. 

- Kun teet tätä tarpeeksi kauan, ymmärrät käärmeitä ja tiedät niiden tekemiset kunkin vuodenajan aikana. Kalkkarokäärmeet ovat hyvin yhteisöllisiä eläimiä kylminä vuodenaikoina, jolloin ne elävät yhdessä pesissä, Hawkins kertoo.

Hawkins julkaisi yrityksen Facebook-sivuilla kuvasarjan, joka voi kauhistuttaa vähänkään käärmeitä pelkäävää.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Katso kuvien yhteydessä julkaistu päivitys vapaasti suomennettuna alla.

"Miksi käärmetarkastukset ovat tärkeitä?

Viime viikolla saimme puhelun Jonesin maakunnassa asuvalta perheeltä, jonka vessanpöntöstä löytyi aikuinen kalkkarokäärme. Kyllä, heidän vessastaan! (Käärme oli löytänyt tiensä avoimesta tyhjennysputkesta, joka myöhemmin sinetöitiin.)

Tämä oli ensimmäinen käärme, jonka perhe oli nähnyt tontillaan vuosiin. Kun saavuin, huomasin välittömästi muutaman ongelma-alueen. Intuitio johdatti minut suoraan kellariin, josta poistin turvallisesti 13 kalkkarokäärmettä. Tarkistettuani alueen perusteellisesti ryömin talon alle, josta poistin kymmenen käärmettä lisää, joista viisi oli vauvoja. Yhteensä 24 käärmettä (sisältäen vessan käärmeen) eikä perheellä ollut tästä aavistustakaan.

Kuinka tämä on mahdollista? Se on itseasiassa aika simppeliä; kalkkarokäärmeet ovat salakavalia ja arvoituksellisia, ne ovat hyvin riippuvaisia naamioinnistaan. Tämän vuoksi ne myös selviävät. Se ettet näe niitä ei tarkoita, etteivätkö ne olisi siellä.."

Hurjasta käärmemäärästä osa siirrettiin toisaalle, ja osa lahjoitettiin paikallisille korkeakouluille tutkittaviksi.

Lue myös: Salamatkustava käärme aiheutti kauhua lentokoneessa - katso kuumottava video

Lue myös: Järkyttävä yllätys yöllä - valtava pytonkäärme tunkeutui naisen kotiin

Lähde: CBS News

Kilpailut

Uusimmat