Kuva: Fotolia

Fitness-tähti jakoi paljon puhuvan kuvan itsestään -näin helppoa on feikata painonpudotus

10.03.2017 14:45 - Bauer Media

Täydelliseen kuvaan ei tarvita puolen vuoden nälkäkuuria.

Oletko varsinkin näin vuoden alussa tuijotellut kateellisena Instagramissa leviäviä ennen - ja jälkeen kuvia painonpudotuksista? On olemassa motivaatiota antavia kuvia, mutta niitä kannattaa tarkastella pienellä varauksella. Tämän todistaa australialainen fitness-tähti Madalin Giorgetta, joka näyttää omien Instagram-kuviensa avulla, kuinka helppoa painonpudotuksen "väärentäminen" on. 

Lihasten pumppausta tai puolen vuoden nälkäkuuria siihen ei tarvita, vaan vastaus on yksinkertainen: venyttely ja ryhti. Giorgetta muistuttaa Independent-lehden artikkelissa, että pelkästään pienellä verryttelyllä saadaan lihakset avautumaan. Australialaista on myös syytetty kuvan photoshoppaamisesta, koska ennen ja jälkeen kuvien välinen muutos on niin huomattava. Tähti kuitenkin julkaisi Instagram tilillään videon, jossa hän todistaa kuinka muutos saadaan aikaan.

- Kukaan meistä ei kävele lantio taivutettuna taakse, mutta se on vain inhimillistä, että haluaa ottaa kaikista imartelevamman kuvan itsestään, tähti sanoo. 

Fitness-tähti on myös ottanut kantaa siihen, että laihduttajien ei pitäisi tuijotella liikaa vaa´an näyttämiä numeroita. 

- Jos olet epävarma siitä oletko kehittynyt, ota kuvia. Niistä näet kaikista parhaiten omat tuloksesi, Giorgetta neuvoo. 

Lue myös: Miltä suuri painonpudotus todella näyttää? Katso hätkähdyttävät kuvat

Lue myös: Nainen julkaisi Instagramissa alusvaatekuvia itsestään - mukana tärkeä viesti

Lähde: Independent 

Kilpailut

Uusimmat