Kuva: Fotolia

Teini reputti matematiikan kokeen - äidin reaktiosta tuhansien tykkäämä nettihitti!

28.03.2017 16:45 - Senni Loikala

Äidin vastaus muistuttaa, ettei rakkaus omaa lasta kohtaan riipu koulumenestyksestä.

Amerikkalainen lukio-opiskelija Hannah ei päässyt läpi matematiikan kokeesta ja kertoi asiasta äidilleen tekstiviestillä. Tämän vastaus on liikuttanut monia netissä, sillä siitä käy ilmi, ettei äidin rakkaus riipu lainkaan lapsen koulumenestyksestä.

Hannah julkaisi äitinsä vastauksen Twitterissä aiemmin tässä kuussa. Tähän mennessä päivitys on saanut jo lähemmäs 15 000 tykkäystä. Lue alta vapaasti suomennettu äidin vastaus siihen, ettei hänen tyttärensä päässyt läpi matematiikan kokeesta.

En piittaa, että reputit matematiikan kokeessa… en piittaa, vaikka saisit huonot pisteet SAT-testistä (*)… en välitä, vaikka keskiarvosi olisi huono… en piittaa, vaikka et pääsisi huippuyliopistoon… MUTTA… minä välitän siitä, jos sinua stressaa… välitän siitä, jos tunnet itsesi onnettomaksi… välitän siitä, jos olet nälkäinen - vaikka olisit sitä kahden tunnin välein (myönnän, myönnän… voi olla väsyttävää ruokkia sinua alituisesti… Mutta minä rakastan sinua)

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Jos Twitter-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

* SAT-testi on erityisesti Yhdysvalloissa käytössä oleva lukutaitoa, matemaattisia taitoja ja kirjoitustaitoa mittaava tasotesti, jossa arvioidaan opiskelijan kykyä pärjätä yliopisto-opinnoissa.

Lue myös: Poliisi julkaisi nuorten salaiset tekstiviestikoodit - tiedätkö, mitä tarkoittavat LH6 ja 182?

Lue myös: Katso, kuinka nuoret reagoivat lauseeseen: "Olet kaunis"

Lue myös: Teiniraskauksien ehkäisyyn löydettiin helppo kotikonsti - kysy nuorelta vain yksi kysymys

Kilpailut

Uusimmat