Hämmentävät videot keräävät hurjaa suosiota: Sarjassa hajotetaan meikkejä

20.04.2017 20:45 - Emma Ylistalo

The Makeup Breakup -sarjan jaksoilla on jopa puoli miljoonaa katselua.

Jokainen nainen luultavasti tietää tunteen, joka valtaa silloin, kun tiputtaa luomivärinsä tai puuterinsa kylpyhuoneen lattialle. Melkein heti tietää mihin kyseinen onnettomuus johtaa - siihen, että suosikkimeikki on aivan palasina.

Se saakin ihmettelemään YouTubessa ja Instagramissa nähtäviä pätkiä, jotka ovat keränneet huiman määrän katsojia. Kyseessä on nimittäin sarja, jossa hajotetaan meikkejä.

The Makeup Breakup -nimisen sarjan takana ovat Hailey ja Kat, jotka hajottavat videolla niin luomivärejä kuin puutereitakin. Jotain järkeä tässä touhussa tosin on, nimittäin kaksikko esimerkiksi punnitsee osan tuotteista, jotta katsojat voivat nähdä saatko rahoillesi oikeasti vastinetta.

Osa videoista on kerännyt yli puoli miljoonaa katselukertaa, eli ne ovat saaneet valtavan määrän huomiota. Videot kaksikon YouTube-kanavalla ovat usein 10 minuutin mittaisia, mutta kärsimättömimmät voivat katsoa meikkien hajotusta myös Instagramin puolella lyhyemmissä videoissa.

Katso alta Instagramissa julkaistuja lyhyitä pätkiä ja päätä itse, mitä mieltä olet videoiden suosiosta.

Uusimmassa jaksossa taas puolestaan testataan sitä, kuinka paljon pumpattavasta meikkivoideputkilosta on mahdollista saada meikkivoidetta ulos. 

Lue myös: Suomalaismeikkaajan pila aloitti uuden kauneustrendin - nousi otsikoihin myös ulkomailla

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat