Kuva: Fotolia

Meikillä aikaansaatu muodonmuutos herätti hurjan someraivon: "Mitä oikein ajattelit?"

31.05.2017 08:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Meikkitaitelija on joutunut sittemmin selittelemään tekoaan.

Paint Dat Face -sivustolla Instagramissa esitellään erilaisia meikkityylejä ja muodonmuutoksia. Tuore kuvajulkaisu sai aikaan valtavan kriittimyrskyn. Kuvassa meikkitaiteilija oli muokannut vaaleaihoisesta ja vaaleahiuksisesta naisesta tumman naisen näköisen. 

Meikkaaja itse oli osannut ennustaa, että kuva saattaisi aiheuttaa kritiikkiä ja hän sanoikin jo kuvateksissä, ettei hänen tarkoituksensa ole yrittää tehdä vaaleaihoisesta naisesta tummaihoista, vaan leikitellä meikeillä ja katsoa, kuinka suuren muutoksen meikillä saa aikaan. 

Selitystä eivät kuitenkaan kaikki nielleet. Kuvaa arvosteltiin ajattelemattomaksi ja loukkaavaksi. Ihmiset myös kyseenalaistivat, miksei meikkaaja voinut käyttää tummaihoista mallia, mikäli halusi tummaihoisen lopputuloksen. 

"Mitä oikein ajattelit?", kysyi eräskin kommentoija. 

Katso kritiikkimyrskyn aiheuttanut kuva alta. 

Meikkaaja poisti sittemmin kuvansa, ja julkaisi perään uuden kuvan selityksen kera. Siinä hän sanoo pahoittelevansa aiheuttamaansa mielipahaa, mutta seisovansa silti tekonsa takana: "En voi pyytää anteeksi kuvaa, jonka minä edelleen miellän silkaksi taiteeksi", hän sanoo. 

Lue myös: Äiti ihmetteli, mitä taapero puuhasi - lopputulos tallentui tragikoomiselle videolle

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat