Kuva: AOP

Miss Helsinki -kisaaja pidätetty - poliisi julkaisi kuvan valtavasta huumesaaliista

12.06.2017 19:10 - Mikko Räsänen - Luettu 34 117 kertaa

Kotimaisista missikisoista tuttu kaunotar on pidätetty Filippiineillä.

Filippiinien huumepoliisi teki viime viikolla onnistuneen ratsian, jossa sen saaliiksi jäi valtava määrä erilaisia huumeita. Ratsian yhteydessä pidätettiin kaksi henkilöä, joista toinen on suomalainen missikaunotar, joka on muun muassa osallistunut Miss Helsinki -kilpailuun. 

Asiasta uutisoineen filippiiniläislehden mukaan takavarikoidun huumemäärän arvo on jopa 200 miljoonaa pesoa eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Huumeiden lisäksi asunnosta takavarikoitiin kaksi ampuma-asetta. 

Filippiiniläislehden mukaan suomalaismissi on kiistänyt myyneensä huumeita. Sen sijaan toisen pidätetyn epäillään välittäneen huumeita puhelinkeskuksille. Filippiiniläislehti julkaisi myös suomalaismissin nimen ja kuvan tämän ajokortista, mutta Voice.fi ei julkaise niitä, koska on mahdollista, että missi on syytön ja osunut vain väärään paikkaan väärään aikaan.

Filippiinien polisi on julkaissut kuvia takavarikoista. Katso niitä alta.

Filippiinit on lähes huonoin mahdollinen paikka jäädä kiinni huumerikoksesta. Maan tuore presidentti Rodrigo Duterte on julistanut sodan huumekauppiaita ja huumeidenkäyttäjiä vastaan. Tuo sota on konkreettinen, sillä Filippiinien poliisi on vuoden aikana tappaneet tuhansittain huumerikollisia. 

Suomalaismissin pidätyksestä kertoi ensimmäisenä Seiska

Lue myös: Suomalaismissi julkaisi Instagramissaan alastonkuvan - katso

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat