Kuva: Fotolia

Liljoja rakastava inspiroituu, pioni kielii kiltteydestä - lempikukkasi voi kertoa persoonastasi

31.07.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Katso leikkimielinen kuvaus siitä, mitä lempikukkasi kertoo sinusta.

Rakastatko ruusuja vai valitsetko maljakkoosi mielelläsi pioneja? Petals Network -sivusto on listannut kukkia, jotka voivat paljastaa jotain niistä pitävän ihmisen takaa. Katso alta leikkimielinen kuvaus omasta persoonastasi lempikukkasi perusteella. 

Ruusu
Olet ajaton ja tyylikäs ihminen. Ajattelet hyvin usein sydämelläsi ja rakastat kauniita asioita. Arvostat perinteitä ja jotkut voivat pitää sinua sen vuoksi jopa vanhanaikaisia. Pidät täydellisyydestä ja haluat omalta elämältäsi myös sitä. 

(kuva: Fotolia)

Orkidea
Tykkään luksuksesta. Tiedät myös tasan tarkkaan mitä haluat, mutta halut pitää tiettyjä asioita myös itselläsi. Sinulla on pieni ystäväpiiri, jonka kanssa rakastat viettää aikaa. Arvostat erityisesti rehellisyyttä, mutta saatat joskus itse puhua hieman liian suoraan mielipiteesi. 

Neilikka
Olet luonnonläheinen ja aito. Sinulla on laaja ystäväpiiri, joka luottaa sinuun täysin. Olet ystäväpiirisi keskuudessa kuuntelija, jolle on helppo kertoa murheet ja mietteet. Rakastat pieniä ja kauniita asioita, mutta isot muutokset elämässä saattavat pelottaa sinua paljonkin. 

Tulppaani
Olet herkkä ja ajattelevainen muita ihmisiä kohtaan. Sinulle perhe on kaikki kaikessa. Olet tunnollinen ja teet aina parhaasi. Pidät erityisesti matkustelemisesta ja sopeudutkin erilaisiin muutoksiin erittäin hyvin. 

Orvokki
Orvokki, tuo alkukesän helmi ja sinnikäs kukka. Haluat pitää oman yksityiselämäsi vain itselläsi. Et mielellään avaudu, mutta muutamat ystävät tuntevat sinut täysin. Olet itse erittäin luotettava ja rakastava ystävä. 

(kuva: Fotolia)

Lilja
Olet erittäin omistautunut ja lojaali ihminen. Inspiroit myös muita innokkuudellasi. Rakastat sitä, että saat auttaa ystäviäsi ja lähipiiriäsi sekä huolehtia muista. 

Auringonkukka
Aurinkoinen, lämmin ja helposti lähestyttävä ovat adjektiivit, jotka kuvaavat sinua hyvin. Olet aina iloinen ja sinun läsnäolosi valaisee koko huoneen. Uudessa ihmisjoukossa löydät helposti uusia ystäviä ja tuttavuuksia. 

(kuva: Fotolia)

Pioni
Rakastat yllättää esimerkiksi kumppaniasi tai ystäviäsi pienillä lahjoilla. Sydämesi on todellista kultaa ja pyrit olemaan kiltti jokaista kohtaan. Uskot vakaasti myös todelliseen rakkauteen. 

Lue myös: Kokeile tänä kesänä jotain uutta - katso miten valmistat friteerattuja voikukkia

Lähde: Petals Network 

Uusimmat