Poikaystävä haukkui teinitytön tanssiaismekkoa liian paljastavaksi - nettikansa täysin eri mieltä

25.05.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Tyttö jätti poikaystävänsä tämän halventavien kommenttien takia.

Viime kuussa monet tiedotusvälineet uutisoivat yhdysvaltalaisesta teiniparista, joka ajautui riitoihin tanssiaismekon takia. 16-vuotias Madison Witham jakoi Twitterissä poikaystävänsä kanssa käymänsä keskustelun tanssiaismekkoon liittyen, ja tuo päivitys lähti leviämään kulovalkean tavoin. Poikaystävä reagoi tanssiaisasuun nihkeästi ja sanoi, että se ”näyttää liikaa ihoa”. Witham ihmetteli vastausviestissään poikaystävänsä reaktiota, mutta tilanne muuttui vain pahemmaksi. Seuraavassa viestissään poikaystävä kirjoitti, että mekko päällään tyttö ”näyttää lutkalta”.

Witham ei tällaisia kommentteja sietänyt vaan jätti poikaystävänsä. Nyt tyttö on jakanut Twitterissä kaksi kuvaa itsestään tässä kyseisessä tanssiaismekossa todistaakseen, että entisen poikaystävän sanoille ei ole minkäänlaista katetta. Samalla nainen kirjoittaa, ettei ole enää osallistumassa tanssiaisiin.

Tytön kuvatwiitin kommentoijat eivät ole lainkaan samaa mieltä poikaystävän kanssa, vaan heidän mielestään asussa ei ole mitään vikaa.

”Tuossa mekossa ei ole mitään vikaa. Näytät oikein hyvältä”, on yksi kommentoinut.

”Upea mekko”, on toinen kehunut.

”Mekossasi ei ole mitään vikaa. Sinun pitäisi mennä tanssiaisiin tyttökavereidesi kanssa”, on myös kommentoitu.

Lue myös: Teinitytön tanssiaismekko herätti valtavan kiistan somessa - epäsovelias vai ei?

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat