Kuva: Shutterstock

Pojan kysymys äidilleen aiheutti keskustelupalstalla kuhinan - "Onko soveliasta?"

23.08.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Suomessakin on ollut joka kesä tapetilla alastomana omalla pihalla käyskenteleminen.

Lapset ja heidän yllättävät kysymyksensä voivat jättää vanhemmat täysin sanattomiksi. Eräs äiti pohdiskeli naapurinsa käyttäytymistä ja sitä, onko se soveliasta, varsinkin kun hänen poikansa kysyi häneltä kiusallisen kysymyksen. 

Naomi B käyttäjänimellä kirjoittava yhdysvaltalainen äiti haki apua keskustelupalstalta asiaan. 

"Lähdimme eilen ulos poikani kanssa, jolloin hän huomasi naapurimme ottavan aurinkoa täysin alasti omalla pihallaan. Poikani tiedusteli minulta, miten ihmeessä naapurimme oleskelee ulkona niin, että hänen rintansa näkyvät. Jäin aivan aseettomaksi tämän kysymyksen edessä. 

Jäinkin miettimään, onko teidän mielestänne soveliasta olla alasti omalla pihalla? Totta kai kyseessä on hänen pihansa, mutta silti siitä on näköyhteys esimerkiksi meidän pihallemme, jossa lapsemme leikkivät. "

Kysymys aiheutti melkoisen mielipiteiden myrskyn netin puolella. Toiset ovat sitä mieltä, että on ajattelematonta muita kohtaan käyskennellä pihalla alasti, kun taas toiset puolustavat auringonpalvojaa. 

"Hän on omalla pihallaan, totta kai siellä saa tehdä mitä tykkää. Eikä kyse ole ilmeisesti mistään tahallisesta paljastelusta." 

Vaikka tapaus sattui Yhdysvalloissa niin jopa Suomessakin on käyty kiivasta keskustelua siitä, onko esimerkiksi omalla mökkirannalla alasti uiminen suotavaa vai ei. Varsinkaan jos naapuri on kovinkin lähellä. 

Lue myös: Äiti julkaisi Facebookissa varoittavan kuvan - pienten lasten ei pitäisi hyppiä trampoliinilla

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat