Kuva: Shutterstock

Nainen kutsui sata pahaa aavistamatonta miestä Tinder-treffeille samaan aikaan - sitten alkoi tapahtua

23.08.2018 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen eliminoi miehiä pois kertomalla korkeista vaatimuksistaan treffikumppanin suhteen.

Netissä leviää nyt tarina ehkä kaikkien aikojen eeppisimmistä ja kummallisimmista Tinder-treffeistä. Siinä missä treffeille tavataan mennä yhden ihmisen kanssa kerrallaan, eräs nainen päätti rikkoa tätä kaavaa parhaan kykynsä mukaan. Hän kutsui kymmeniä Tinder-osumiaan samaan aikaan ”treffeille” hänen kanssaan, mutta näistä treffeistä tulikin kilpailu naisen huomiosta.

Kyseisen naisen nimi on Natasha Aponte, joka Instagramissa kertoo olevansa malli ja näyttelijä. Hänen tempauksensa nousi julkisuuteen sen jälkeen kun yksi hänen treffeille kutsumistaan miehistä kirjoitti Twitter-päivityksiä aiheesta. Misha-nimisen miehen Twitter-ketju lähti leviämään netissä, ja tarina muuttui hämmästyttävämmäksi twiitti twiitiltä.

Mies kirjoitti, että oli saanut Natasha Apontesta Tinder-osuman muutama viikko sitten, minkä jälkeen he olivat vaihtaneet hetken aikaa viestejä. Sitten Aponte vetosi työkiireisiinsä ja sanoi, että laittaa viestiä myöhemmin, kun hänellä on paremmin aikaa. Näin nainen tekikin ja kutsui miehen treffeille New Yorkin Union Square -aukiolle katsomaan kaverinsa dj-keikkaa.

Mishan tietämättä sama kaava oli toistunut kymmenien muidenkin miesten kanssa. Kun Misha saapui aukiolle sovittuna aikana, hän huomasi, että paikalla oli noin sata muuta miestä. Misha on kertonut Select All -sivuston haastattelussa alkaneensa ihmetellä, miksi paikalla oli niin monia ihmisiä katsomassa dj-keikkaa sunnuntaina sen sijaan että ihmiset olisivat vain kävelleet ohi. Pian miehet alkoivat jutella keskenään ja kysellä toisiltaan, ovatko he paikalla tavatakseen Natasha Aponte -nimisen naisen. Tässä vaiheessa naisen juoni alkoi paljastua.

Dj lopetti soittamisensa ja Aponte astui lavalle ja tarttui mikrofoniin. Nainen kertoi, että on kutsunut kaikki paikalle, jotta joku onnekas saa päästä hänen kanssaan oikeille treffeille.

”Sitten hän antoi Nälkäpeli-tyyppisen puheen siitä, mitä vaatimuksia hänellä on, jotta hänen kanssaan pääsee treffeille”, Misha kirjoittaa Twitterissä.

Paikalla olleen dj:n kuvaamasta videosta selviää, mitä kaikkia vaatimuksia nainen puheessaan asetti. Nainen kertoi vaatimuksistaan ja pyysi vaatimukset täyttämättömiä ihmisiä poistumaan paikalta. Hän pyysi ihmisiä poistumaan, jos kannattaa Donald Trumpia, jos on tullut tyttöystävänsä jättämäksi aiemmin, jos etsii pelkkää seksiseuraa tai jos jollain on pitkä parta tai kaljamaha. Tässä oli vain osa naisen vaatimuksista.

Miesporukka väheni koko ajan, ja yhden paikalla olleen miehen, Spencerin, mukaan jäljelle jääneet oli pistetty vielä punnertamaan ja kertomaan minuutissa, miksi juuri he ansaitsevat päästä treffeille. Twitter-ketjun kirjoittanut Misha oli poistunut paikalta jo hyvän aikaa sitten, kun miesten eliminointi alkoi.

”Olen liian vanha tällaiseen”, kuten mies itse asian ilmaisee.

Paikalla olleiden miesten reaktiot Tinder-huijaukseen jakautuivat. Select All kirjoittaa, että suurin osa osasi ottaa asian huumorilla, kun taas joillekin jäi naisesta huomionhakuinen ja narsistinen vaikutelma.

Paikalla oli myös kameraryhmä, ja ilmeisesti tempauksesta on luvassa jonkinlainen video myöhemmin – kuten Aponte on vihjaillut Select All -sivustolle. Oliko kyseessä pelkkä somehuomioon tähtäävä tempaus vai etsikö Aponte rakkautta tositarkoituksella? Julkaistava video saattaa vastata tähän polttavaan kysymykseen.

Lue myös: Miten Tinder vaikuttaa seksielämään? Tutkimuksen tulokset yllättävät

Lähde: Select All

Kilpailut

Uusimmat