Kuva: shutterstock

Äiti jakoi järkyttävän kuvan kuusivuotiaasta tyttärestään - "Tätä kiusaaminen tekee"

01.11.2018 10:45 - Katariina Auvinen

Kuusivuotias tytär oli joutunut sairaalaan, koska tätä oli kiusattu niin paljon.

Äidit tietävät, että oman lapsen puolesta tekisi aivan mitä tahansa. Carrie Golledge jakoi järkyttävän kuvan Facebookissa, joka on levinnyt maailmalla. Kuvassa on pieni tyttö, joka makaa sairaalasängyssä, vieressään kippo, jos hän voi pahoin. 

Golledge selitti, että heidän piti tulla ensiapuun, koska raskas kiusaaminen vaikutti jo hänen kuusivuotiaan tyttärensä hyvinvointiin. 

"Tätä kiusaaminen tekee. Hän on nyt joutunut sairaalaan sen takia. Kuusivuotias tyttäreni on lämmin ja välittävä, mutta kiusaaminen on saanut hänet itkemään itsensä uneen, lopettamaan syömisen sekä oksentamaan yli 20 kertaa tuntien ajan, koska hän voi niin pahoin henkisesti. 

Tämä on lapseni, jonka "paras ystävä" on kiusannut häntä henkisesti niin kauan, että tyttäreni luuli sen olevan normaalia. Tässä on tyttäreni, joka on useamman kerran joutunut sairaalaan, koska ahdistuneisuus on saanut hänet oksentamaan niin monta kertaa. 

Tämän kaiken tyttäreni on joutunut kokemaan samalla kun koulu on vähätellyt tapahtunutta kertomalla, että lapset ovat lapsia. "

Naisen julkaisua on jaettu jo yli 224 000 kertaa. 

Golledge halusi, että tieto kiusaamisesta ja sen ehkäisemisestä leviäisi, mutta ei arvannut hänen julkaisunsa nousevan niin suosituksi kuin se teki. 

"Kiitos kaikille niistä tuhansista viesteistä, joita olen saanut ihmisiltä. Te todellakin olette rakkaita." 

Katso julkaisu alta, mutta jo se ei näy, niin täältä

Lue myös: Lapsi paljastui koulukiusaajaksi - äiti antoi opetuksen, joka ei varmasti unohdu

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat