Kuva: Shutterstock

Morsian raivostui polttareiden alla ystävänsä ilmoitukselle - ymmärrätkö syyn?

03.01.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Morsiusneito ilmoitti olevansa raskaana.

Vaikka naimisiinmeno ja äidiksi tuleminen pitäisivät olla onnellista aikaa, eräälle morsiamelle se nämä kaksi eivät todellakaan sopineet yhteen. Morsian haki vertaistukea yhteisöpalvelu Redditistä, koska hänen morsiusneitonsa oli ilmoittanut olevansa raskaana. Nyt morsian pelkäsi, että raskaana oleva nainen tulisi pilaamaan häät, mutta ennen kaikkia hänen polttarinsa. 

Nyt jo poistetussa julkaisussa nainen kertoi olevansa todella närkästynyt siitä, että hänen morsiuneitonsa oli raskaana. 

"Pitkä tarina lyhyesti. Yksi minun morsiuneidoistani ilmoitti juuri, että hän tulee olemaan noin kuudennella kuulla raskaana meidän hääpäivänämme. Tämä ihminen on järjestellyt minun supersalaisia polttareitani, johon luultavimmin kuuluu myös juhlimista ja alkoholia. Nyt olen huolissani siitä, että koko polttarit joko muuttuvat tai peruuntuvat naisen ilmoituksen takia. 

Ehkä olen vain itsekäs, mutta mielestäni ihmisten ei pitäisi hankkiutua raskaaksi silloin, jos he kuuluvat polttariseurueeseen ja ovat morsiusneitoja." 

Monet pitivät morsianta todella itsekkäänä. Vertaistuen sijaan nainen sai melkoisen ryöpytyksen muilta. 

"Et todellakaan voi kertoa joillekin muille, että heidän pitäisi laittaa oma elämänsä katkolle vain sinun häidesi ajaksi. Olet todella itsekäs." 

"Vaikka hän ei voikaan juoda, se ei tarkoita sitä ettei tämä ihminen voi juhlia." 

"Todella itsekästä käytöstä. Yksi omista morsiusneidoistani on raskaana ja hänen laskettu aikansa on vain viikkoja häidemme jälkeen. Silti olen todella onnellinen hänen puolestaan." 

Mitä mieltä itse olet? 

Lue myös: MTV: Yllätys Maajussille morsian -ohjelmassa - morsianehdokkaat rakastuivat toisiinsa

Lue myös: Morsian etsi epätoivoisesti vertaistukea - anoppi aikoo pilata asullaan koko päivän

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat