Kuva: Shutterstock

Häävieras katui antamaansa lahjaa ja pyysi sitä takaisin - morsian avautui törkeästä käytöksestä

11.03.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Monet hääparit toivovat vierailtaan rahaa lahjaksi.

Monet hääparit toivovat nykyisin lahjaksi rahaa, jota he voisivat käyttää esimerkiksi häämatkaansa. Näin teki myös eräs australialaispari, joka availi tärkeän päivänsä jälkeen kortteja. Yhden kortin välistä löytyi shekki, jonka oli allekirjoittanut morsiamen setä. 

Shekkiin oli kirjoitettu summaksi, joka vastaa euroina noin 180. Hääpari hämmentyi, mutta he olivat todella kiitollisia anteliaasta lahjasta. Pari lunasti shekin, mutta he yllättyivät todella paljon, kun kolme kuukautta häiden jälkeen he saivat puhelun morsiamen sedältä. 

Setä kertoi, että häälahjan antamisessa oli tapahtunut virhe. Miehen oli ollut tarkoitus kirjoittaa shekkiin lahjasummaksi alle 20 euroa, mutta hänen virheekseen lahjaan oli tullut yksi nolla lisää. Hän pyysi naista palauttamaan ylimääräiset noin 160 euroa hänelle. Morsian kertoi asiasta eräässä suljetussa Facebook-ryhmässä, josta tarina on lähtenyt leviämään. 

Morsian ei voinut uskoa, että kukaan kehtaisi pyytää lahjaa takaisin ja hän tiesi sen, ettei hänen sedällään ole rahasta puutetta. Pari sisuuntui pyynnöstä niin pahasti, että he lähettivät kaikki rahat takaisin.  

"Me annoimme koko lahjarahan takaisin, koska emme halua todellakaan hänen rahojaan noin törkeän tempun jälkeen," morsian kertoi sosiaalisessa mediassa. 

Naisen julkaisun on saanut paljon sympatiaa muilta ryhmään kuuluvilta. Monet ovat pöyristelleet sitä, että kuka kehtaa antaa alle parinkymmenen euron arvoisen häälahjan ja, että kuka kehtaa vielä pyytää lahjan takaisin. 

Moni on neuvonut, ettei naisen kannattaisi enää edes puhua sukulaiselleen, joka käyttäytyy noin törkeästi. Mitä sinä tekisit kyseisessä tilanteessa? 

Lue myös: Nainen hämmentyi miehensä pyytämästä avioehdosta - ulkonäköön liittyvä kohta sai anelemaan apua

Lue myös: Palkattu morsiusneito kertoo morsianten hulluimmat toiveet: "Minut lennätettiin vahtimaan sulhasta"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat