Kuva: Shutterstock

Naisen testamentti raivostuttaa - terve Emma-koira lopetettiin, tuhkat samaan arkkuun!

23.05.2019 15:15 - Senni Loikala

Omistajan kuoleman jälkeen koira vietiin eläinten suojakotiin, jossa se oli omistajan viimeisen toiveen tultua ilmi.

Yhdysvalloissa erään naisen testamentti nousi vastikään otsikoihin. Nainen toivoi, että hänen koiransa lopetettaisiin hänen kuolemansa jälkeen ja hauvan tuhkat sisältävä uurna laitettaisiin hänen hauta-arkkunsa sisään. Nainen toivoi, että heidät laskettaisiin yhdessä haudan lepoon. Tapauksesta uutisoi Independent.

Kun nainen kuoli, hänen Emma-niminen pienikokoinen koiransa vietiin eläinten suojakotiin. Kun naisen yllättävä viimeinen toive tuli tietoon, suojakodin työntekijät vastustivat terveen koiran lopettamista. Heidän arvionsa mukaan koiralle olisi helppoa löytää uusi koti.

Vastustuksesta huolimatta Emma-koira lopetettiin ja tämä haudattiin omistajansa kanssa.

Tapaus puhuttaa

Virginiassa lain mukaan koirat lukeutuvat omistajiensa omaisuuteen tällaisissakin tapauksissa, eikä terveen lemmikin lopettaminen riko lakia.

Sen sijaan lemmikin jäännösten hautaaminen ihmisen jäännösten kanssa ei ole laillista Virginiassa. Tähän on kuitenkin olemassa poikkeus yksityisten tai suvun omistamien hautausmaiden kohdalla. Vielä on epäselvää, minne naisen ja tämän lemmikin jäännökset haudattiin.

Tapaus on herättänyt raivoa netissä. Monien mielestä terveen koiran lopettaminen ei ole eettistä, vaikka nainen välittikin lemmikistään niin paljon, että tahtoi tämän mukaan hautaansa.

Tiesitkö, että koiran koko kertoo paljon hauvan älykkyydestä? Pääset juttuun tästä.

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat