Kuva: AOP

Arvaisitko heidän ikänsä? Julkkikset, joita luullaan yleensä vanhemmiksi kuin ovatkaan

11.07.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Margot Robbie on kertonut, että häntä luullaan usein kymmenen vuotta vanhemmaksi.

Jotkut julkisuuden henkilöt tuntuvat olleen valokeilassa jo vuosikausia, mutta he eivät tunnu vanhentuvan ollenkaan. Women´s Health -julkaisu on listanut tähtiä, jotka ovat nuorempia kuin olet välttämättä tajunnutkaan. 

Tiesitkö heidän ikänsä?

Sophie Turner

Game of Thrones -kaunotar Sophie Turner on vasta 23-vuotias. Hän meni muutama viikko sitten naimisiin Joe Jonaksen, 29, kanssa. Hän oli alle parikymppinen, kun hän aloitti näyttelyuransa. 

(kuva: AOP)

Bella Hadid 

Huippumalli Bella Hadid on ollut tuttu näky jo usean vuoden ajan mallimaailman catwalkeilla. Nainen on onnistunut luomaan huikean uran nuoresta iästään huolimatta, hän on nimittäin vasta 22-vuotias. 

(kuva: AOP)

Meghan Trainor 

Laulaja Meghan Trainor nousi kuuluisuuteen hittisinglellään All about that bass vuonna 2014, kun hän oli vasta parikymppinen. Trainor on 25-vuotias. 

(kuva: AOP)

Kate Upton 

Kurvikas mallikaunotar Kate Upton täytti juuri 27 vuotta. Silti moni on veikannut kaunotarta yli kolmekymppiseksi. Hän on naimisissa pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa ja muutama vuosi sitten hän synnytti esikoisensa. Nainen aloitti uransa ollessaan vasta teini-ikäinen. 

(kuva: AOP)

Margot Robbie 

Suicide Squad -tähti Margot Robbie on 28-vuotias. Nainen on itse kertonut, että häntä on monesti luultu jopa kymmenen vuotta vanhemmaksi mitä hän oikeasti on. Ihmiset ovat jopa väittäneet, että nainen on valehdellut ikänsä nuoremmaksi kuin se oikeasti on. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Supertähti Margot Robbie, 28, odottaa ensimmäistä lastaan? Odotetaan vahvistavan asia piakkoin

Lue myös: Kolmekymppisen iholla näkyvät ensimmäiset ikääntymisen merkit - lue, mitä kannattaa ottaa huomioon

Lähde: Women´s Health 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat