Kuva: Shutterstock

Äiti nuolaisi lapsensa jäätelöä eikä tiennyt, mikä häntä odottaisi - "Sain karmaisevan opetuksen"

17.08.2019 18:15 - Milena Raappana

Kahden lapsen äidin päivityksestä on tullut nettihitti.

Jos lapsia pitää vahtia, mitä he suuhunsa laittavat, niin myös aikuisten kannattaa miettiä, mitä pistävät suuhunsa lastensa jälkeen. Kahden lapsen äiti Sidney sai tästä konkreettisen opetuksen, minkä hän myös jakoi Facebook-sivullaan. 

"Olen saanut tarpeekseni näistä lapsista! Opin tänään jotain oikein kantapään kautta... jotain sellaista, mihin en ollut valmistautunut, ja minusta tuntuu kuin olisin traumatisoitunut", Sidney aloitti päivityksensä. 

Sidney oli ostanut 4-vuotiaalle tyttärelleen Blakelylle pehmiksen, josta tyttö oli syönyt puolet, kun hän käveli olohuoneeseen ja ojensi jäätelön äidilleen. Sidney tietysti lipaisi jäätelöä, sillä kuten hän kirjoitti somepäivityksessään "me äidit melkeinpä elämme ruualla, joka jää lapsiltamme syömättä." Pikkutytön naama kuitenkin venähti, jolloin äiti tiesi, että nyt ei ole kaikki kohdallaan. 

Hän kysyi Blakelyltä, mikä on hätänä, johon tyttö vastasi kysymällä, oliko pehmiksen maku hyvä. Tässä vaiheessa Sidneyn päässä pyöri kaikenlaiset kauhukuvat. Hän ajatteli myös, että ehkä tyttö oli vahingossa tiputtanut jäätelön lattialle eikä uskaltanut kertoa. Kaksikko tuijotti hiljaisuudessa toisiaan ja jäätelöä, kunnes Blakely sanoi: "Pyyhin sillä vahingossa pyllyni."

Sidney tietysti järkyttyi ja kysyi shokissa, miten tämä on mahdollista, että tyttö on vahingossa pyyhkinyt takamuksensa jäätelöllä ja sen jälkeen antanut sen vielä äidilleen syötäväksi. Tähän Blakely vastasi: "Käytin vahingossa väärää kättä pyyhkimiseen, mutta se oli vain pissaa."

"SELVÄ! Joku tulkaa hakemaan nämä lapset. En pysty enää käsittelemään tätä. Jos kaipaatte minua, olen pesemässä suutani pesuaineella."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yli 229 000 reaktiota ja 185 000 kommenttia kerännyt päivitys on saanut toiset vanhemmat sympaattisiksi Sidneyta kohtaan. Päivitys on myös piristänyt monien päivää.

"Tiedän, että sinulle tapahtunutta ei pysty sanoin kuvaamaan, mutta tiedoksesi, että epäonnesi auttoi minua nauramaan ja piristi päivääni. Rukoilen puolestasi ja lähetän sinulle voimia tapauksen ylipääsemiseksi."

"Siskollani oli tapana käyttää äidimme hammasharjaa pallon puhdistukseen ja kun häneltä kysyttiin syytä, hän vastasi: "Pistän sen takaisin kuten aina, äiti"."

"Yhtenä päivänä 5-vuotias poikani antoi isälleen vaahtokarkkeja, jotka isä pisti suuhunsa. Sen jälkeen poikani nauroi ja sanoi pistäneensä pallinsa niihin. Repesin totaallisesti. En pystynyt pidättelemään sitä."

Lue myös: Äidille rajua kritiikkiä lapsensa tempusta Instagram-videolla: "Tämän katsominen tekee pahaa"

Lue myös: Pikkutytön synttärikakku meni onnettomasti pieleen - reaktiosta hillitön nettihitti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat