Kuva: Shutterstock

Naisen kihlasormukseen liittyvä ongelma sai somessa täystyrmäyksen: "Olet kiittämätön!"

27.11.2019 11:45 - Milena Raappana

Naisen mukaan hänen sormuksensa näyttää pienemmältä kuin ystävänsä, jonka sormuksen timantit ovat kuitenkin pienempiä kuin hänen.

Eräs nainen etsi apua netistä kihlasormukseensa liittyvään pulmaan. Fox Newsin mukaan Sarah S aloitti kirjoituksensa NetMums-sivustolla kertomalla, että rakastaa kihlattuaan syvästi ja kosintahetki oli kaunis, mutta kihlasormus ei kuitenkaan miellyttänyt häntä. 

- Kun hän avasi korulaatikon, ensimmäinen ajatukseni oli, että sormus on pieni, Sarah S kirjoitti. 

Nainen kertoi, että on tehnyt paljon taustatutkimusta ja tuijottaa jatkuvasti sormuksia kaupoissa ja muiden ihmisten sormissa. 

- En voi sille, mitään, että 0.8 karaatin (melkein kokoinainen karaatti!) pitäisi näyttää hieman isommalta. Mieheni jopa sanoi, että kun hän valitsi sen, hänestäkin se näyttä pieneltä. Hän tiesi, että ystäväni sormus oli noin 0.6-0.7 karaattia ja siunaus hänelle, kun hän sanoi haluavansa minulle "paremman" sormuksen, josta voin olla ylpeä ja voin esitellä sitä - minun näyttää pieneltä verrattuna ystäväni sormukseen. Tämä ei käy järkeen, Sarah S jatkoi kirjoitustaan. 

Hän vakuutti, ettei ole pinnallinen ihminen, mutta kysyi kuitenkin neuvoa, miten hän voisi ottaa kertoa kihlatulleen, että ei ole tyytyväinen sormukseensa. Naisen mukaan hän oli kerran aikaisemmin yrittänyt keskustella aiheesta, mutta hänen miehensä oli suuttunut ja sanonut, ettei hänen pitäisi olla niin kiittämätön.

Foorumin muilta käyttäjiltä ei kuitenkaan herunut sympatiaa. Monen mielestä vika ei ole sormuksessa, vaan sen kantajan sormessa. 

- Kyse ei ole sormuksesta, vaan sormesta. Kuten sanoit, ystävälläsi on sormus pienemmillä jalokivillä, mutta ne näyttävät isommilta kuin sinun. Ero on sormissa, joissa niitä kannetaan, kirjoitti eräs käyttäjä. 

- Olet hemmoteltu ja kiittämätön ja sinun täytyy tulla internettiin etsimään tukea oikeuttaaksesi kiittämättöntä itsekästä asennettasi, tilitti toinen käyttäjä.

 Lue myös: Morsiamen vaatimus kaasolleen suututtaa netissä - leimataan "maailman huonoimmaksi ystäväksi"

Lue myös: Morsian pyysi serkkuaan morsiusneidokseen - ulkonäköön liittyvä motiivi järkyttää somessa

Lähde: Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat