Kuva: AOP

Li Andersson kommentoi Possessa Sanna Marinin pukeutumiskohua: "Sannan pointti valitettavan oikea"

24.10.2020 12:49 - Henna Koste

Li Andersson pitää viime aikojen keskustelua käsittämättömänä.

Opetusministeri Li Andersson, 33, kertoi hiljattain ilouutisen sosiaalisessa mediassa. Hän odottaa puolisonsa Juha Pursiaisen kanssa lasta. Laskettu aika on vuoden vaihteessa. Andersson kommentoi vauvauutista vieraillessaan perjantaina Posse-ohjelmassa.

- Iso muutos elämääni, olen tehnyt pitkään pelkkää politiikkaa. Luulen, että tämä on hyvä mulle ja hyvä puolueelle. Odotan sitä tosi innoissani. Tulee ihanaa, Andersson sanoi.

Anderssonilta kysyttiin myös viime viikkoina suomalaisia puhuttaneesta Trendi-lehden kuvasta, jossa Sanna Marin poseerasi bleiserissä Kalevala-koru kaulassaan. Somekeskustelussa kävi nopeasti ilmi, että osa piti kuvaa sopimattomana, osa taas puolusti vahvasti Marinia. 

- Se oli käsittämätön keskustelu. Siinä kuvassa ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Se oli erittäin tyylikäs ja hieno. Osoittaa ehkä sen, että muotti poliitikoille on äärimmäisen kapea edelleen, Andersson sanoo ja nostaa esimerkiksi Jutta Urpilaisen verkkosukkahousukuvien aiheuttaman kohun sekä Alexander Stubbin shortsit, jotka olivat myös monille liikaa - tai liian vähän.

Andersson huomauttaa, että Marin totesi haastattelussa, että hän yrittää aina näyttää samanlaiselta, jotta ihmiset kiinnittäisivät mahdollisimman vähän huomiota hänen ulkonäköönsä. 

- Koko se keskustelu, joka jutun ympärille tuli, osoitti Sannan pointin valitettavalla tavalla täysin oikeaksi, Andersson sanoo. 

Katso koko haastattelu alta. 

Lue myös: Sanna Marin Voguen haastattelussa, avautuu paineistaan nuorena naispääministerinä: "Se on ansa!"

Kilpailut

Uusimmat