Kuva: Shutterstock

10-vuotiaan tytön likaisesta sukasta tuli somehitti - äidin opetus meni hauskalla tavalla metsään

08.12.2020 18:15 - Iiro Myllymäki

Äidin ja tyttären välinen huumori on valloittanut somekansan.

Vanhemmat tietävät, että aina lapsille annettavat opetukset siisteydestä eivät mene perille. Tämän on saanut todeta yhdysvaltalaisäiti Xep Campbell, joka huomasi kiitospäivänä pari viikkoa sitten 10-vuotiaan tyttärensä Kestrelin likaisen sukan kylpyhuoneen lattialla. Campbell on kirjoittanut Facebookissa, mihin yllättävään tapahtumaketjuun sukan löytäminen on johtanut ja päivitys on mennyt viraaliksi.

Xep Campbell kirjoittaa, että hän päätti antaa sukan olla paikallaan ja katsoa pienenä kokeena, kauanko sukka pysyisi siinä. Viikko myöhemmin sukka oli edelleen samassa paikassa, joten äiti päätti antaa sille erityishuomiota. Hän kiinnitti sukan viereen seinälle pienen lapun, joka mukailee taidenäyttelyissä nähtäviä taidekappaleita esitteleviä lappuja.

”Toivoin, että tämä saisi tyttäreni nostamaan sukan pois. Hän lähetti minulle tekstiviestin ja kysyi, olenko minä lapun takana. Kun tulin kotiin, hän sanoi tehneensä sille jalustan”, Campbell kirjoittaa.

Kerstel olikin nostanut sukan kirjaimellisesti jalustalle. Äiti päätti lisätä vielä kierroksia ja asetteli eläinfiguureita ihastelemaan taideteosta.

Pääset katsomaan äidin päivityksen kuvineen alta. Jos päivitys ei näy alla, näet sen myös täältä.

Monet ovat ihastelleet äidin ja tyttären välistä huumoria. Päivitystä on jaettu yli 135 000 kertaa, ja kommenttejakin on kertynyt tuhansittain.

”Tämä on vuoden paras päivitys!”

”Hulvatonta, tämä piristi päivääni.”

”Tämä on nerokasta.”

Lue myös: 8-vuotias poika lyttäsi äitinsä kotiopetustaidot maanrakoon - päiväkirjamerkinnästä nettihitti

Lue myös: MTV: Oletko tajunnut McDonald’s-aterian nerokasta tarjoiluideaa?

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat