Kuva: Shutterstock

MTV: Lidlin paistopisteeltä löytyy mysteeriluukku - oletko huomannut?

25.09.2022 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Lidlin paistopisteeltä löytyy kätevä luukku, joka on kuitenkin osalle vielä tuntematon.

Päivittäistavarakauppa Lidlissä on monille tuttu paistopiste, jossa tarjolla on erilaisia herkkuja riisipiirakoista donitseihin. Moni on kuitenkin joutunut tilanteeseen, jossa kaupan paistopisteellä tuotteita valitessa saattaakin tuote tippua vahingossa lattialle. Osa jättää tuotteen maahan, osa taas saattaa jäädä miettimään, että mitä sille tulisi tehdä, kun roskistakaan ei välttämättä ole lähimailla - vai onko sittenkin? MTV kirjoittaa, että vuonna 2021 sosiaalisessa mediassa heräsi keskustelua pudonneesta donitsista, jonka asiakas oli jättänyt Lidlin paistopisteellä vain lojumaan lattialle. Facebookin kommenteissa alkoi käydä keskustelu Lidlin paistopisteluukusta, eikä monella ollut aavistustakaan siitä, mikä kyseinen luukku oikein on. Kaupan paistopisteeltä kuitenkin todentotta löytyy luukku, ja se on tarkoitettu nimenomaan pudonneita paistotuotteita varten. Luukku on harmaa ja se löytyy paistopisteeltä tuotteiden alapuolelta. MTV:n sivuilta löytyy video, jossa näytetään mistä luukku konkreettisesti löytyy, ja miltä se kaiken kaikkiaan näyttää. 

Lidlin myynnin projektipäällikkö Samu Rouvali kertoi vuonna 2021, että luukut löytyvät lähtökohtaisesti kaikista ketjun paistopisteiltä ja harmaata luukkua koristaa roskakorin symboli. 

- Asiakkaille luukku on tarkoitettu lattialle pudonneiden paistopistetuotteiden tai -pussien hävittämiseen. Tämän jälkeen myymälä varmistaa, että pudonneet tuotteet menevät biojätteeseen ja pussit tulevat kierrätettyä asianmukaisesti, Rouvali kertoo. 

Vaikka luukku onkin monille toistaiseksi tuntematon, ovat ne Rouvalin mukaan aktiviisessa käytössä.  

- Toivottavaa toki olisi, että yksittäisetkin lattialle jääneet roskat tai tuotteet löytäisivät tiensä roskiksiin. Myös myymälähenkilökuntamme tekee aktiivisesti töitä paistopisteen siisteyden eteen. Roskia ja hävikkiä luukkujen kautta kertyy onneksi yllättävän vähän. On hyvä huomata, että asiakkaat ovat itse pääasiallisesti hyvin tarkkoja, ja he käyttävät vain tarpeellisia pusseja. Joskus joku pussi saattaa päätyä lattialle, jolloin se siirretään roskiksiin. 

Paistopisteeltä saa muun muassa riisipiirakoita ja pullia. Mikäli tuote tippuu lattialle, kannattaa huomioida Lidlistä löytyvä luukku, jonne pudonneen tuotteen voi sujauttaa. (kuva: Shutterstock)

Lue myös: Muistatko 15 euron Lidl-lenkkarit, joita kaupattiin jopa 400 eurolla? Nyt myyntiin tulee Makian halpishuppari

Lue myös: Tiedätkö, mikä on "aktiivinen sohvaperuna"? Yleinen elämäntapa on luultua vaarallisempi terveydelle

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat