Näihin ihmistyyppeihin törmää takuuvarmasti baarissa - tunnistatko listasta itsesi?

02.01.2012 23:30 -

Baareihin ajautuu useita erilaisia ihmisiä. Guyism-sivustolla onkin lueteltu useita ihmistyyppejä, joihin törmää jossain vaiheessa iltaa.

Ihmisistä on moneksi ja sen huomaa myös Guyism-huumorisivustolle tehdystä listasta.

1. Vakioasikas

Tämä henkilö istuu baarissa aina samalla paikalla, kertoo samoja hölmöjä juttuja ja kukaan ei voi sietää häntä. Hän on viimeinen ihminen baarissa, jonka baarityöntekijät joutuvat häätämään ulos.

2. Muistoissa elävä porukka

Tämä porukka muistelee ja kertoo vanhoja tarinoita uudestaan ja uudestaan. Tämä porukka vietti ennen todella villejä iltoja, mutta ovat nykyään jo liian vanhoja sellaiseen ja päättävätkin vain viettää iltojaan menneitä kerraten.

3. Se Jätkä

Tämä tyyppi luulee olevansa kaikkien kaveri ja vaatiikin kaikkia ostamaan tälle juomia. Tällainen tyyppi ei jätä ketään rauhaan, vaan seuraa paikasta toiseen, jos hänelle erehtyy tarjoamaan juoman.

4.  Puumanainen

Jokaiseen baariin on ajautunut keski-ikäinen nainen, joka etsii nuoremman miehen seuraa ja lämpöä. Tällainen nainen etsii itselleen nuoremman partnerin keinolla millä hyvänsä. Hän saattaa tarttua kädestä ja pakottaa miehen tanssiin tai juttelee tälle niin kauan, että hän erehtyy tarjoamaan naiselle juomista.

5. Saalistaja

Tämä baarityyppi juttelee liian lähellä, tarjoaa lisää juomaa ensimmäisen ollessa vasta puolessa välissä. Saalistajaa ei pääse pakoon, hän tuijottaa ja seuraa.

6. Tanssijatar

Tämä nainen haluaa vain tanssia. Hän ei juo mitään, ei etsi seuraa, eikä juttele kenenkään kanssa. Tällainen henkilö haluaa, että kaikki seuraavat hänen tanssiaan ja toivoo kaikkien haluavan häntä. Tanssijatar ei välitä muusta kuin tanssimisesta, joten mikäli mielii iskeä seuraa, tämä nainen kannattaa unohtaa.

7. Juoppokuski

Tällä henkilöllä saattaa illan alussa olla hauskaa, mutta muiden hölmöillessä ja riehuessa ympärillä ajautuu juoppokuski istumaan yksin jonnekin odottamaan illan päättymistä.

8. Känniääliö

Tällainen henkilö on bileiden tähti siihen asti kunnes uo ylimääräisen juomansa. Känniääliö on äänekäs, villi ja häpeämätön. Tämän henkilön ystävät joutuvat valvomaan hänen tekojaan jatkuvasti.

9. Maailman tylsin tyyppi

Tämä baarityyppi tylsistyttää ihmiset jutuillaan. Hän muun muassa arvostelee ihmisten tapaa juoda juomia moukkamaisesti. Tällainen baarikävijä yleensä juo vaan paria tiettyä juomaa ja haukkuu baarihenkilökuntaa, jos näillä ei niitä ole.

10. Polttariporukka

Polttariporukka on tuttu näky useimmissa baareissa ja he osaavat pitää hauskaa omalla seurueellaan. Näiden naisten seuraan ajautuessa ei kannata esittää omia ideoita, sillä he ovat suunnitelleet kaiken valmiiksi ja eivät todellakaan halua kenenkään pilaavaan mitään. Heidän seurassaan on hauskaa, jos menee heidän säännöillään.

Löysitkö itsesi listasta?

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat