Kaljuuntumiseen uusi ratkaisu: Tatuoidut hiukset!

12.02.2012 19:04 - Rea Tallgren

Britanniassa on kehitetty tekniikka, jolla pääasiallisesti miehille tatuoidaan kaljuun päänahkaan hiussänki.

Menetelmän kehitteli julkkisten suosima kampaaja Adee Phelan, joka itse alkoi kaljuuntua jo 24-vuotiaana. Miehen mukaan kaljuuntuminen on todella iso ongelma ja häpeän aihe monille miehille.

- Minua asia ei niinkään haitannut, mutta monille miehille kaljuuntuminen on niin kova pala, että heistä tulee jopa itsetuhoisia, Phelan selittää.

Phelan on kehitellyt HIS (Hair-Ink-Skin) menetelmän, jossa päänahkaan tatuoidaan ohuimmalla mahdollisella tatuointikynällä hiussänki. Tuolloin tukka näyttää lyhyeltä, mutta ainakaan täysin kaljuksi ei miestä tatuoidulla tukalla voi kutsua.

Miehen mukaan tatuoidut hiukset ovat todella käypä vaihtoehto hiustensiirrolle, josta monet miehet voivat vain haaveilla.

- Ei kaikilla ole varaa laittaa 30 000 euroa hiustensiirtoon. Siihen verrattuna tatuoiminen on todella edullinen vaihtoehto, Phelan summaa.

Sängen tatuoimiselle hintaa tulee noin 2 400 euroa. Miehen mukaan menetelmästä on tullut niin suosittu, että ajanvaraukset toimenpiteeseen ovat kasvaneet 20 prosenttia viimeisen vuoden aikana.

Katso kuvia tatuoiduista hiuksista tästä! (Daily Mail)

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat