Nokialta huikea uutuuspatentti: Magneettiset tatuoinnit!

21.03.2012 16:15 - Eeva Rajala

Nokia yrittää patentoida hieman erilaista tapaa saada hälytyksiä omasta kännykästä. Voidaanko siis kohta hyvästellä värinähälytykset?

Nokia hakee Yhdysvalloissa patenttia magneettitatuoinnille. Ideana on, että ihmisellä olisi niin sanottu magneettitatuointi, joka ilmoittaa tulleista puheluista, tekstiviesteistä tai tulevista kokouksista. Ihossa oleva tatuointi alkaa kihelmöidä vastauksena kännykän lähettämälle signaalille.

Uusi keksintö tekisi kännykän käyttämisestä vieläkin hillitympää ja hiljaisempaa. Toisaalta käyttäjän olisi mahdotonta myös olla huomaamatta magneettitatuoinnin värähtelyä. Tatuointi lähettäisi yksittäisiä hälytyksiä tai sarjahälytyksiä riippuen siitä, mitä kännykässä tapahtuu. Tatuointi varoittaisi viestien ja puheluiden vastaanottamisen lisäksi muun muassa akun loppumisesta.

Keksinnössä taitaa kuitenkin vielä olla vähän hiottavaa. Melko moni jättänee menemättä tatuointineulan alle, vaikka saisi kuinka kivan häläritatuoinnin. Nokia esittää, että magneettitatuoinnin voisi magnetisoida sen jälkeen, kun henkilön iho on kunnolla parantunut.

Miltä kuulostaa, olisitko sinä valmis ottamaan tällaisen magneettitatuoinnin?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat