Majoitustarjous leviää netissä: Erilainen juhannus tuntemattoman teinin ja haukkuvan koiran kanssa

06.01.2013 19:15 - Rea Tallgren

Huuto.net -palvelun käyttäjä on lisännyt sivulle ilmoituksen tyyriistä mökkijuhannuksesta, jonka mahdollinen tuotteen huutaja saa viettää koruttomassa aitassa, nauttien samalla perheen ja heidän teini-ikäisen lapsensa seurasta.

Ilmoituksessa myydään juhannusviikonlopun viettomahdollisuutta Ahlaisissa, ilmoittajan mökin pihapiirissä sijaitsevassa aitassa. Ilmoituksessa kuvaillaan tarjousta näin:

"Eli asumme itse mökissä, vuokrataan vain majoitus aitassa. Ulkohuussi. Meillä ei venettä ole, mutta uimaan pääsee. Saunaan mahtuu saunomaan kanssamme, kunhan kohteliaasti antaa naisväelle oman pesuvuoron (kaivovesi humuspitoinen, mutta pesuvedeksi käy) uimapuku päällä. Hintaan siis sisältyy n. 2 tuntia saunomista kanssamme pe ja la."

Aittaan mahtuu kaksi henkeä, ja juhannusta saa ilmoittajan mukaan viettää joko heidän, heidän teini-ikäisen lapsensa ja hänen mahdollisesti mukaan tulevan ystävänsä kanssa, tai ihan vain omassa rauhassaan. Myöskin ruokaa luvataan kokata grillillä, lisämaksusta toki. Perheellä on myös mukana sokeutensa takia paljon haukkuva koira, joten turistit eivät mielellään saa ottaa mukaan omia lemmikkejä.

Aittajuhannuksen lähtöhinnaksi on isketty 900 euroa. Kukaan ei ole tarjonnut majoituksesta yhtään enempää, vaikka ilmoitus on ollut palvelussa jo viikon.  Ilmoitukseen pääset tutustumaan tästä!

Lähde: Huuto.net

Kilpailut

Uusimmat