Huippukokin yllätysveto: Tomi Björck suunnittelee lentokoneruokia
Syyskuun alusta alkaen Finnairin lentojen business-luokassa tarjoillaan tunnettujen keittiömestareiden suunnittelemia ateriakokonaisuuksia. Aterioita suunnittelevat ravintola Olon Pekka Terävä ja ravintola Gaijinin Tomi Björck.
Terävä suunnittelee lennoille Pohjolan makuja henkivän ateriakokonaisuuden. Björckin makumaailma on itämaista.
Ruoat valmistaa Finnairin yhteistyökumppani LSG Sky Chefs.
Kilpailut
Uusimmat
Kuusi helppoa kampausta, joiden avulla pelastat huonon hiuspäivän
Teollisuusliitto ilmoitti uusista lakoista - kohdistuvat useille teollisuuden toimialoille
Ajaton klassikko, ja ihan syystä - katso miten otat valkoisen t-paidan osaksi tyyliäsi
Näet Instagramissa jatkossa vähemmän poliittista sisältöä - Meta muuttaa käytäntöjään
Pääsiäisherkut voivat olla vaaraksi koirille - vakuutusyhtiö kertoo, mistä myrkytyksen tunnistaa
Näytä lisää