Käytätkö vielä Hotmailia? Pian on pakko vaihtaa

19.02.2013 15:45 -

Microsoft on tänään virallisesti avannut Outlook.com-sivuston, joka korvaa Hotmailin lähiaikoina.

Outlook on tunnettu aiemmin Windowsin sähköposti- ja kalenteriohjelmana. Viime kesänä Microsoft esitteli suunnitelmansa laajentaa brändiä myös selaimella toimivaksi sähköpostiksi. Suunnitelmat nähtiin Microsoftin vastaiskuna Googlen suositulle Gmail-palvelulle.

Outlookin laajennuksen myötä Microsoft on suunnitellut sulkevansa Hotmail-sähköpostipalvelun. Microsoft osti Hotmailin vuonna 1997, ja se on ollut yksi suosituimpia selainpohjaisia sähköpostipalveluita.

Kesästä asti kokeiluversiona toimineessa ja tänään virallisesti avatussa Outlook.comissa käyttäjät voivat avata itselleen uuden sähköpostitilin. Tilin päätteeksi tulee outlook.com.

Toistaiseksi myös Hotmail-palvelu toimii, mutta Microsoftin mukaan Hotmail-tilit siirretään lähikuukausina Outlookin alle.

Yhtiö lupaa, että siirto ei aiheuta käyttäjälle paljon vaivaa. Esimerkiksi käyttäjän tallentamat viestit ja osoitteet, asetukset ja salasanat pysyvät muuttumattomina. Käyttäjä voi myös halutessaan pitää sähköpostiosoitteensa hotmail.com-päätteisenä.

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat