Mitä häpykarvoituksesi kertoo sinusta?

26.02.2013 21:15 - Katariina Näreaho

Jenkkisivuston mukaan myös intiimialueen karvoituksesta voi päätellä naisen luonteenpiirteen.

Häpykarvat ovat valtava bisnes ja monet naiset käyvätkin huollattamassa bikinirajansa ammattilaisen luona. Karvoja voi trimmata monella eri tavalla; vahaamalla, sokeroimalla, sheivaamalla... On isoa pehkoa, posliinia, kolmiota ja sydäntä. Mutta mitä nämä tyylit kertovat ihmisestä?

Täyspuska
Olet vakaumuksellinen persoona, jolla on taipumus joko ärsyttää tai ihastuttaa muita. Olet luonnonlapsi, jonka mielestä sadepäivät ovat romanttisia. Suihkussa lauluvalintasi osuvat Joni Mitchellin parhaisiin ja käytät usein sanaa "sensuelli ". Sinussa asuu pieni feministi, joka kuitenkin haluaa tulla miesten hemmottelemaksi silloin tällöin.

Kiitorata
Näytät aina hyvältä ja sinua pukee trendi kuin trendi. Alushoususi ovat aina string-malliset ja laitat kaiken rahasi kosmetiikkaan. Treffeillä käydessäsi maksatat kaiken miehellä ja säikäytät lopuksi hänet kielenkäytölläsi. Olet pikkutarkka kaikessa mitä teet, mutta teet vain asioita joissa tiedät olevasi hyvä.

Kolmio
Sinua eivät pahemmin trendit kiinnosta vaan olet oman polkusi kulkija. Luet kaikki bestseller-kirjat alta aikayksikön ja lempi lehtesi on jokin kulttuuriin liittyvä aikakauslehti (Suomen valikoimasta esimerkiksi Hesarin Nyt-liite saattaa tarttua mukaasi usein). Järjestät usein upeita illanistujaisia joihin kokkaat upean dinnerin. Vaikutat mahtailevalta ääliöltä, mutta ostat ystävillesi aina parhaat synttärilahjat, joten he eivät voi inhota sinua.

Erikoinen muoto (salama, sydän jne.)
Rakastat huomiota ja menet joskus äärimmäisyyksiin saadaksesi sitä. Lisäksi olet tehnyt nämä asiat: käynyt naku-uinnilla, värjännyt hiuksesi shokkivärillä, tapaillut vanhempaa miestä, varastanut kaupasta, tanssinut baaritiskillä ja itkenyt saadaksesi armahduksen nopeussakoista. Ystäväsi kuitenkin rakastavat sinua, koska he saavat lainata mitä tahansa vaatekaapistasi ja he pääsevät kanssasi baariin sisälle jonon ohi. Olet myös taitava tylyttämään ex-poikaystäviä, jos siihen tulee tarve ja tiedät kaiken Sinkkuelämää-sarjasta.

Kömpelösti ajeltu tupsu
Laadit jatkuvasti tehtävälistoja, mutta eteen tulee aina jokin uusi ja mielenkiintoisempi asia, joten saatat ne harvoin päätökseen. Kotisi ja elämäsi vaikuttaisi olevan siistissä järjestyksessä, mutta aina löytyy jokin "luuranko kaapista" tai keskeneräinen asia pöytälaatikosta. Toimit usein hätäisesti, ja kun haluat että jokin asia tulee tehdyksi, teet sen mieluummin itse - oli kyse sitten hiusten leikkuusta tai asunnon siivoamisesta. Asiat hoituvat vaihtelevin tuloksin. Olet kuitenkin rento ja huoleton, etkä stressaa turhaan.

Posliini
Et jätä mitään puolitiehen. Jotkut jopa epäilevät, että sinulla on pakko-oireinen häiriö, mutta itse ajattelet olevasi vain perfektionisti. Kaiken täytyy olla siistissä järjestyksessä, oli kyse mistä tahansa. Sänkysi on särmä, tiskisi aina tiskattu ja intiimialueesi karvaton.

Lähde: The Frisky

Kilpailut

Uusimmat