Ensi kesän Dinner in the Sky -kokemus muuttuu astetta ainutlaatuisemmaksi

10.04.2013 18:15 - Eeva Rajala

Ihmiset voivat jälleen kesäkuussa syödä illallistaan 50 metrin korkeudessa, mutta tänä vuonna mukaan tuodaan jotain ennennäkemätöntä.

Yli 40 maassa kiertänyt Dinner in the Sky tarjoaa ihmisille mahdollisuuden syödä ruokaa 50 metrin korkeudessa Helsingin Rautatientorilla 4. - 9. kesäkuuta.

Tänä vuonna tarjolla on myös jotain ennennäkemätöntä, sillä illallisen aikana taivaalle toiselle esiintymistasolle nousevat tunnetut jazzmuusikot Siim Aimla ja Raivo Tafenau ja muita artisteja säestämään illallista.

Illallisruoasta vastaavat tähtikokit ranskalainen Alexandre Gauthier sekä suomalaiset Pekka Terävä, Jouni Toivanen, Sasu Laukkonen sekä yksi Baltian arvostetuimmista nuorista keittiömestareista Mihkel Heinmets.

Vaikka Dinner in the Sky vierailee Suomessa vain muutaman päivän ajan, on siitä muotoutumassa myös pysyvä ilmiö. Las Vegasissa nimittäin avataan kesällä maailman ensimmäinen pysyvä Dinner in the Sky -ravintola. Helsingissä tapahtuma oli viime vuonna loppuunmyyty.

Lue lisää taivasillallisesta lisää täältä! (dinnerinthesky)

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat