Naiset valitsivat: mieluummin hoikempi vartalo kuin palkankorotus

23.04.2013 21:15 - Reetta Haverinen

Brittitutkimuksen mukaan naisille hoikkuus on paksua palkkapussia tärkeämpää.

Uuden tutkimuksen mukaan reilu kolmasosa naisista kieltäytyisi mieluusti palkankorotuksesta hoikemman ulkomuodon vuoksi. Kyselyyn vastanneista brittinaisista 35 prosenttia oli valmis pudistamaan päätään reilun tuhannen euron korotukselle vuosipalkassaan, jos he vaihtoehtoisesti pääsisivät eroon reilusta viidestä vyötärökilosta ennen tulevaa kesää.

Oli myös hämmästyttävää, että jopa yksi kymmenestä vastanneista tyytyisi reilun tonnin palkanalennukseen, jos se takaisi, että naiset saisivat pudotettua painostaan reilut viisi kiloa ennen bikinikauden alkua.

- Raha on tällä hetkellä tiukassa, mutta olisin silti onnellisempi, jos saisin pudotettua painoani ennen lomakautta, kertoo eräs vastanneista.

- Olisin onnellinen jos voisin taas näyttäytyä bikineissä, mutta äidiksi tulemisen jälkeen kiloista eroon pääseminen ei ole vain onnistunut. Voisin hyvin luopua palkankorotuksesta, jos se olisi takuu hoikstumiselle, kertoo toinen haastatelluista.

Kaikki eivät kuitenkaan pitäneet painonpudotusta rahatukun arvoisena.

- Valitsisin ehdottomasti palkankorotuksen. Painonpudotus on ainoastaan kiinni omasta tahdonvoimasta. Mieluummin kiinnitän huomiota siihen, mitä suuhuni pistän, kun kieltäytyisin paremmasta tilinauhasta, kertoo eräs naisista.

Tutkimuksen johtaja The Holiday Place -matkailusivustolta kertoo, että tutkimustulokset olivat heidänkin mielestään yllättäviä.

- Epävakaan maailmantalouden vuoksi oletimme, että vain pieni osa naisista kieltäytyisi palkankorotuksesta. Tämä kuitenkin osoittaa, kuinka suuresti arvostamme lomailua. Ihmiset tahtovat olla parhaimmillaan, kun rantakausi alkaa, kertoo tutkimuksenjohtaja.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat