Naisten miesmakua testattiin: Muusikot peittoavat urheilijat

08.05.2013 17:15 - Reija Saarinen

Nyt se on todistettu, kitaran kantaminen todellakin saa naiset kiinnostumaan.  

Kitaran kantaminen nostaa miehen mahdollisuuksia päästä treffeille. Tällaiseen lopputulokseen päätyivät ranskalaistutkijat. Tutkimuksen mukaan naiset antoivat 31 prosenttia todennäköisemmin puhelinnumeronsa miehelle joka kantoi kitaraa.

Tutkimuksessa oli mukana  20-vuotias mies, jonka tarkoituksensa oli lähestyä 300 naista 18-22 ikävuoden välillä. Mies kehui jokaisen tapaamansa naisen kauneutta ja pyysi heidän puhelinnumeroaan jotta he voisivat sopia treffit.

100 ensimmäisen naisen kohdalla mies piteli urheilukassia, seuraavien 100 kohdalla kitarakoteloa ja loppujen 100 naisen kohdalla mies oli tyhjin käsin.

Kun näyttelijä kantoi kitarakoteloa, 31 prosenttia naisista antoi hänelle numeronsa. Vähiten puhelinnumeroita mies sai silloin kun hän kantoi urheilukassia. Tällöin vain yhdeksän prosenttia antoi numeronsa.

Tekniikka toimii kuitenkin vain silloin jos olet mies. Naisen viehättävyyttä soittimen kantaminen ei lisännyt.

Tutkijat uskovat, että soittimen soittaminen sattaa olla naisille merkki älykkyydestä ja siitä, että on innokas oppimaan. Tosin myös median antama kuva muusikoista saattaa vaikuttaa naisiin. Kitaran kanssa kulkeva mies nimittäin liitetään usein varakkuuteen ja korkeaan asemaan.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat