Rasisti sai suorassa lähetyksessä DNA-tuloksen: osittain tummaihoinen! Katso video

14.11.2013 09:15 - Mikko Räsänen

USA:n johtava rotuvihaaja Craig Cobb koki elämänsä järkytyksen, kun hänen DNA-testinsä paljasti hänen olevat 14 prosenttisesti afrikkalainen.

Craig Cobb on yksi USA:n tunnetuimmista rasisteista. Hän julistaa valkoisen rodun ylivertaisuutta ja on siitä niin vakuuttunut, että ilmoittaa rasismin olevan hänen uskontonsa. Cobb on ollut viranomaisten kanssa vaikeuksissa avoimen vihapuheensa kanssa. Hän muutti Viroon 2005, mutta jo neljä vuotta myöhemmin hänet karkoitettiin maasta ja hänelle annettiin kymmenen vuoden maahantulokielto.

Cobb asui sen jälkeen Kanadassa, mutta joutui sielläkin ongelmiin, tuli pidätetyksi, mutta pakeni USA:han ennen oikeudenkäyntiä.

Nyt Cobb on vieraillut tv-ohjelmassa keskustelemassa rotunäkemyksistään. Ennen ohjelmaa Cobbille tehtiin DNA-testi hänen syntyperänsä selvittämiseksi. Tulokset paljastettiin suorassa lähetyksessä. Ne olivat shokki Cobbille, mutta suuri ilonaihe studioyleisölle. Kävi nimittäin ilmi, että Cobbin perimästä 14 prosenttia eli lähes yksi kuudesosa tulee Saharan eteläpuolisesta Afrikasta.

Katso video paljastuksesta alta.

Suosittelemme

Uusimmat