"Myös kivekset pitää tunkea naisen sisään" ja 10 muuta hulvatonta väärinkäsitystä seksistä

21.12.2013 12:45 - Katariina Näreaho

Kaikilla meillä on ollut nuoruusvuosina luuloja ja väärinymmärryksiä ihmisen seksuaalisuudesta. Onneksi moni asia kuitenkin korjaantuu iän ja kokemusten myötä.

Mikä oli suurin seksiin liittyvä väärinymmärrys nuoruudessasi? Näin kysytään verkkosivusto Redditissä, jossa tunnustuksia on alkanut sadella urakalla. Me kokosimme niistä parhaat.

Luulin ennen, että naiset eivät pidä seksistä yhtä paljon kuin miehet. Uskoin, että heitä tulisi jotenkin taivutella ja puhua ympäri siihen. Luulin myös, ettei yhdynnässä tarvitsisi tehdä minkäänlaisia työntöliikkeitä - laitat sen vain sisään ja odotat että jotakin tapahtuu.
Nimimerkki Live-On-Pool

Luulin miesten penisten olevan kokonaan karvan peitossa, tyvestä kärkeen asti.
Nimimerkki missus_maybe

Minä luulin, että myös tytöillä on kivekset. Minulle kerrottiin, että vain pojilla on pippelit, mutta oletin että kaikilta löytyisi kuitenkin pallit.
Nimimerkki RMELT

Luulin, ettei naisilla ollut "siellä" mitään, vain pelkkää ihoa. En tiennyt naisten intiimialueesta mitään, ennen kuin näin äitini vaihtamassa pikkusiskolleni vaippaa.
Nimimerkki Thehealeroftri

Minä uskoin seksin tarkoittavan samaa kuin suutelu, mutta se kestäisi vain pidempään ja siitä tulisi raskaaksi. Onneksi asian oikea laita selvisi, ennen kuin pussailin ensimmäisen kerran.
Nimimerkki iswearimnotastalker

Luulin, että myös kivekset täytyy työntää sinne naisen sisään.
Nimimerkki fajael

Ajattelin, että jos pyöritän penistäni myötäpäivään, saan aikaan erektion, ja taas vastapäivään pyörittämällä saan sen pois. Luulin myös, että sekä miehillä että naisilla on penikset.
Nimimerkki Fyphen

Luulin, että myös miehet tulevat raskaaksi. Juttelin toisinaan mahalleni ja ajattelin puhuvani tulevalle pojalleni. Nimesin hänet Billyksi.
Nimimerkki cooliskid

En ymmärtänyt, että siellä olisi joku reikä, minne penis laitetaan. Luulin että se laitetaan vain jalkojen väliin ja BAM!, yhdeksän kuukautta myöhemmin syntyy vauva.
Nimimerkki Bunanum

Luulin, että miehen täytyy pissata naisen sisään saadakseen hänet raskaaksi.
Nimimerkki dtoast

Kun olin kolmannella luokalla, kaverini uskotteli minulle, että naiset vangitsevat miehen peniksen sisälleen ja että seksi oli vain yhtä taistelua miehelle, jotta tämä pääsisi vapaaksi. Siksi seksin aikana liikutaan ja voihkitaan niin paljon. Ihmettelin, miksi ihmeessä miehet edes haluavat harrastaa seksiä.
Nimimerkki tstan07

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat