"Äiti, voisimmeko järjestää orgiat?" - hauskimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet seksistä

07.01.2014 10:15 - Rea Tallgren

Seksi on asia, josta varsinkin lapsilla on yllättävän paljon sanottavaa - meidän aikuisten suureksi huviksi.

Lapsilla on monesti paljon sanottavaa asioista, joista heillä ei välttämättä ole tietoa. Meidän aikuisten mieliksi monet niistä asioista ovat suunnattoman hauskoja.

Lue alta Single Dad Laughing -blogia pitävän Dan Pearcen lukijoiden kertomia hauskimpia kertomuksia heidän lastensa seksistä sanomista asioista:

"Kuulin poikieni pohtivan miksi naiseen ihastuvaa naista sanotaankaan. Pitkällisen pohdinnan päätteeksi he muistivat: Ainiin, Kanadaksi!"

"Siskoni halusi järjestää minun ja äitini kanssa orgiat. Syy oli väärinkäsityksessä: siskoni oli kysynyt äidiltäni, mitä orgiat tarkoittavat, ja paniikkiin mennyt äitini oli todennut vain, että mukavia juhlia."

"Veljentyttöni tokaisi meidän kertoessamme raskausuutisemme: Sen siitä saa, kun käyttää yhteistä hammasharjaa! Minä en aio ainakaan ikinä käyttää samaa hammasharjaa kenenkään kanssa!"

"Ensimmäisellä luokalla oleva poikani tuli kotiin ja kertoi luokkakaverinsa olevan raskaana. Kun ihmettelin hänelle, miten se muka olisi mahdollista, hän tokaisi vain tiukasti: "En tiedä, mutta toivon todella, ettei se lapsi ole minun."

"Kun sain lapsena tietää, mitä seksi oli, menin suoraan isoisäni luokse. Isoisälläni oli kuusi lasta, joten huusin hänelle tuohtuneena: "En voi uskoa, että olet harrastanut seksiä! Ja vieläpä kuusi kertaa!" Kesti kauan ymmärtää, miksi isoisääni nauratti hysteerisesti sen jälkeen."

"Poikani oli kahdeksanvuotias, kun hän kysyi minulta, olenko minä bio-seksuaali."

"Kolmevuotias tyttäreni totesi olevansa onnellinen, ettei hänellä ole samanlaista inhottavaa häntää kuin hänen isällään ja veljellään."

"Kerroin pojalleni, mitä seksi tarkoittaa. Kun olin päässyt selostukseni loppuun, hänen isänsä käveli huoneeseen. Poikamme huusi kauhistuneena: "Herranjestas! Teidän piti tehdä sellaista, jotta saitte minut!" ja alkoi nauraa täysin hysteerisesti."

"Kahdeksanvuotias poikani kuuli minun ja mieheni harrastavan seksiä, vaikka yritimme olla todella hiljaa. Hän huhuili oven läpi: "Äiti, kakkaatko sinä siellä makuuhuoneessa? Kuulostaa siltä kuin kakkaisit." Sanomattakin selvää, että repesimme nauramaan."

"Viisivuotiaan veljenpoikani mielestä seksi on sitä, että isä ja äiti menevät makuuhuoneeseen alasti ja katsovat videoita."

"Yritin selittää lapselleni, mitä seksi on. Hän pysäytti minut: "Äiti, lopeta heti. Me olemme nisäkkäitä ja teemme sen samalla tavalla kuin muutkin nisäkkäät. Jos minulla on kysyttävää, voin käyttää Googlea."

Lähde: Danoah.com

Kilpailut

Uusimmat