Horoskooppimerkki kertoo kaiken seksitaidoista: Neitsyt on kaappinymfomaani, leijona itsekäs

18.03.2014 08:15 - Rea Tallgren

Horoskooppimerkki saattaa antaa tärkeää tietoa siitä, millainen rakastaja olet.

Horoskooppimerkistä voi päätellä yllättävän paljon siitä, millainen henkilö on vällyjen välissä. Näin ainakin, mikäli näihin kieli poskessa kirjoitettuihin horoskooppeihin on uskominen.

Oinas 21.3. - 20.4. Minuuttimies
Oinaksella on paljon ideoita ja hän on melkoisen pervo tapaus. Häntä ei pelota kertoa sinulle fantasioistaan tai haaveistaan, mutta ikävä kyllä, oinaksen stamina on toista luokkaa kuin hänen villit puheensa. Oinas toimii kuin tykin suusta - ja pitkistä sessioista on sen takia täysin turha oinaksen kanssa haaveilla.

Härkä 21.4  - 20.5. Romantikko
Härkä on hitaasti syttyvää sorttia. Hänet pitää vietellä ruualla ja juomalla ja välillä heidän saamisensa syttymään on niin työlästä, että osa luovuttaa ennen aikojaan. Toisaalta, sitten kun härkä on päättänyt antautua sinulle, on se menoa. Härkä tosin tuolloinkin tykkää kunnon esileikistä eikä täten aio hypätä suoraan seksiin tuolloinkaan.

Kaksoset 21.5. - 21.6. Rivoilija
Kaksoset tykkäävät puhua tuhmia. Heidän kanssaan esimerkiksi puhelinseksin harrastaminen onnistuu helposti. He saattavat vaikuttaa ulospäin todella siveellisiltä ja sen takia moni yllättyykin saadessaan nähdä heidän pervon puolensa. Jos kaksosen kanssa haluaa ryhtyä asialle, voi varautua siihen, että suunvuoroa voi olla vaikea saada.

Rapu 22.6. - 22.7. Rakastelija
Ravut ovat todella tunteellisia, ja sen takia seksi ei olekaan heille pelkkä akti. He haluavat seksin olevan henkinen ja kaunis kokemus. Jos haluat harrastaa seksiä ravun kanssa, varaudu intensiiviseen kokemukseen - niin, ja siihen, että rapu saattaa pillittää liikuttuneena jälkikäteen.

Leijona 23.7. - 22.8. Narsisti
Leijona on hyvin intohimoinen ja utelias. Leijona keksii lukemattomia tapoja, joilla kumppani voi tyydyttää heidät ja kyllä - heidän kanssaan sekstaaminen on usein ikimuistoista ja ainutlaatuista. Ainoa asia, mikä vaan kannattaa muistaa heti alusta lähtien on se, että sinun nautintosi on täysin toissijaista.

Neitsyt 23.8. - 22.9. Kaappinymfomaani
Vaikka neitsyt vaikuttaa ulospäin hyvin siveelliseltä, ei hän sitä todellakaan ole. Neitsyt ei mene minnekään ilman hurjaa määrää kondomeja mukanaan. Hän rakastaa lakanoiden paukuttamista, vaikka ei siltä vaikutakaan. Neitsyt ei näytä seksuaalista puoltaan helposti, mutta kun hänet oppii tuntemaan, ei häneltä saa hetkenkään rauhaa.

Vaaka 23.9. - 23.10. Taiteilija
Vaaka on melkoinen taiteilija, mitä tulee petipuuhiin. Vaaka suunnittelee kaiken huolella, ja kaiken pitääkin olla täydellistä alusvaatteista musiikkiin ja hierontaöljyyn. Seksin harrastaminen vaa'an kanssa on monesti hieman kuin olisi mukana kliseisessä pornofilmissä; eikä olisi edes täysin mahdotonta uskoa sen sisältävän myös vaa'an etukäteen miettimiä juonenkäänteitä.

Skorpioni 24.10 - 22.11. Panopupu
Skorpionit ovat usein seksuaalisimmiksi tituleerattu horoskooppimerkki. He ovat tulisia ja eroottisia potenssiin sata ja heidän pauloihinsa on vaikea olla lankeamatta. Skorpionit eivät ikävä kyllä suhtaudu seksiin kovinkaan vakavasti, joten vaikka heiltä saattaa saada elämänsä kyydit, on heidän turha odottaa soittelevan sinulle enää uudestaan.

Jousimies 23.11. - 22.12. Don Juan tai Juanita
Jousimies on viettelymestari, jonka edessä kuka tahansa on aseeton. On sitten kyseessä heidän hunajainen äänensä tai heidän tapansa katsoa uhriaan, saavat he ihmisten polvet tutisemaan käytöksellään. Jousimies tietää jokaisen kosketuksen ja henkäyksensä vaikutuksen, eikä hän epäonnistu koskaan. Valitettavasti jousimies saa kuitenkin isoimmat kiksit itse metsästyksestä, jolloin seksi saattaa hyvinkin olla jokseenkin mitäänsanomatonta.

Kauris 22.12. - 19.1. Polkuvene
Kauris on sellainen rakastaja, johon tarvitsee potkia vauhtia. Kauris on harvoin aloitteentekijä, ja silloinkin hänen aloitteensa saattavat olla huomaamattomia ja niin olemattomia, että merkkejä täytyy todella osata lukea. Vaikka kauris ei välttämättä olekaan seksuaalisesti aktiivinen, on hän vällyjen välissä odottamisen arvoinen ja hyvä kumppani ja osaa mitä erikoisempia juttua - siis silloin kun sattuu sillä tuulella olemaan.

Vesimies 20.1. -19.2. Lelukeräilijä
Vesimieheltä löytyy kotoaan laatikko, jonka lelumäärä on ainakin tunnearvoltaan mittaamaton. Laatikosta löytyy kaikkea dildoista vibraattoreihin ja mitä erikoisimpiin vimpaimiin. Kokeilunhaluiselle vesimies on unelmien kumppani, mutta heikkohermoiselle tämä käsiraudoin ja mahdollisin ruoskin varustautunut tähtimerkki ei petikumppaniksi sovi.

Kalat 20.2. - 20.3. Uskollinen tavoilleen
Kuten ravutkin, myös kalat haluavat seksin olevan paljon muutakin kuin pelkkä akti. Niinpä he kaipaavatkin paljon intohimoa ja huomiota, sekä pieniä rakkaudenosoituksia sekä seksiä ennen, sen aikana että sen jälkeenkin. Ikävä kyllä, kalat eivät ole kovinkaan aktiivisia antavana osapuolena, vaan nauttivat mieluummin siitä, kun heitä tyydytetään. Kalat tykkäävätkin käytännössä heittää korot kattoon ja nauttia siitä, mitä heille tarjoillaan - tarjoamatta itse kamalasti vastinetta toisten teoille.

Uutisoimme aiemmin rehellisestä horoskoopista, joka ei kaunistellut yhtään sitä, mitä horoskooppimerkki sen mukaan kertoi ihmisestä. Tuon horoskoopin voit lukea tästä.

Lähde: Divine Caroline

Kilpailut

Uusimmat