Mitä sinä tekisit, jos dinosaurus Rex tulisi vastaan? Piilokamerapila testasi

05.06.2014 17:45 - Rea Tallgren

On olemassa muutamia asioita, joita suomalaiset osaavat ulkona liikkuessaan pelätä. Paikasta riippuen ne vaihtelevat ampiaisista karhuihin tai susiin. Mutta dinosauruksia pelkää varmasti harvempi.

Barringtonissa, Rhode Islandissa tehtiin ohikulkijoille melkoinen pila. Siellä pahaa-aavistamattomat puistossa kävelijät joutuivat nimittäin kasvotusten dinosaurus Rexin näköisen olion kanssa. Puskasta hyökännyt dino sai ihmiset säikähtämään, mutta sitten nauramaan (olihan sillä sentään ihmisen jalat) ja siinä mielessä pila olikin mitä onnistunein.

Videon eniten kritiikkiä herättänyt hahmo on äiti, joka näyttää aluksi menevän videolla niin paniikkiin, että jättää lapsena juostakseen itse pakoon. Myöhemmin on kuitenkin käynyt ilmi, että äiti oli mukana juonessa ja tiesi tulevasta pilasta - hän halusi vain lastensa säikähtävän tosissaan. Siitä, onko se merkki hyvästä äitiydestä, voi toki olla montaa mieltä.

Katso video alta.

Aiemmin uutisoimme käärmekammoisten pahimmasta painajaisesta, joka toteutettiin piilokamerapilan keinoin. Katso (jos uskallat) tuo video ja artikkeli tästä.

Kilpailut

Uusimmat