Kilpailuihin addiktoitunut nainen jätti työnsä - elättää itsensä voittamillaan palkinnoilla

28.10.2014 18:44 - Susanna Karttunen

Kilpailuihin osallistumista harrastavaa naista on onnistanut viimeisten 17 vuoden aikana suunnattomasti.

Brittiläinen Diana Coke osallistuu kotoaan käsin viikoittain 400:n kilpailuun. Hän on voittanut yhteensä jo 323 000 tuhannen euron arvosta palkintoja aina televisioista lomamatkoihin. Voittojensa ansiosta hän on pystynyt jättämään työnsä.

Coke on voittanut jo yli 50 lomamatkaa 17 vuoden aikana. Hän on käynyt aviomiehensä kanssa upeilla reissuilla esimerkiksi Brasiliassa, Espanjassa ja Japanissa. Myös suuri osa hänen omaisuudestaan on voitettu kisoista.

- Olen päässyt jo siihen vaiheeseen, että voin rahoittaa elämäni osallistumalla kilpailuihin. Minulla on ollut joululahjat kasassa jo vuoden alusta, nainen intoilee.

Coke käyttää päivittäin kaksi tuntia kilpailuihin osallistumiseen. Hän ottaa osaa sekä helppoihin kisoihin, joihin täytyy vain jättää yhteystietonsa sekä enemmän työpanosta vaativiin, kuten kuvakisoihin.

Hänen onnestaan kateellisia Coke vihjaa, että helpoiten voittaa kisoista, joiden eteen pitää tehdä vähän enemmän työtä. Niihin on yleensä vähemmän osanottajia, joten todennäköisyydet voittaa ovat paremmat.

Kuvia Coken voitoista voit katsoa täältä.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka monien lottovoittajien elämä on muuttunut onnettomammaksi rikkaaksi tulemisen jälkeen. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat