Nyt meni naurettavaksi: Nalle Puhia pidetään lapsille sopimattomana hermafrodiittina

21.11.2014 20:45 - Senni Loikala

Puolalaisessa kunnanvaltuustossa keskustellaan vakavissaan Nalle Puhin sopimattomuudesta lasten silmille. Puheet alkoivat, kun paikallisen koulun lapset ihastuivat satuhahmoon.

Moni saattaa pudistella päätään kuullessaan, millaisesta asiasta yhdessä Puolan kunnanvaltuustossa puhutaan. Valtuutetut ovat hiljattain keskustelleet Nalle Puh -satuhahmon "säädyttömyydestä".

Keskustelu käynnistyi, kun paikallisen koulun lapset valitsivat Nalle Puhin hahmon leikkialueensa maskotiksi. Se sai kunnanvaltuutetut varpailleen.

- Ongelmana on, ettei sillä karhulla ole kunnollista vaatekaappia. Se on puolialaston, mikä on täysin sopimatonta lapsille, kunnanvaltuutettu Ryszard Cichy toteaa.

Cichy vertaa Nalle Puhia puolalaisten omaan satuhahmo-karhuun, joka on puettu päästä varpaisiin. Nalle Puhilla on vain paidanriekale. Toinen kunnanvaltuutettu kommentoi satukarhun olemusta näin:

- Se ei käytä alushousuja, joten sillä ei ole sukupuolta. Se on hermafrodiitti.

Myös kolmannella kunnanvaltuutetulla on sanansa sanottavana erikoiseen keskusteluun.

- Tämä on niin huolestuttavaa, mutta voitko uskoa? Kirjailija oli yli 60-vuotias ja leikkasi Nalle Puhin kivekset pois partaterällä, koska hänellä oli ongelmia sen identiteetin kanssa, Hanna Jachimska sanoo.

Lue myös: Lontoossa bongaillaan nykyään patsaita rakastetusta piirroshahmosta

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat