Liikuttavasta videosta nettihitti: Omistaja hoivaa sairasta possua

09.04.2015 15:15 - Rea Tallgren

Corinne DiLorenzon lemmikkipossu sairastui vakavasti. Nainen päätti auttaa sitä taistelemaan itsensä takaisin kuntoon ja matkusti jokaikinen päivä sairaalaan pitämään pikkuista sylissä ja tuudittamaan sen uneen.

Corinne DiLorenzo on perustanut EARTH Animal Sanctuary -turvapaikan eläimille, jotka se pelastaa huonoista oloista ja joille se etsii tai tarjoaa kodin. Yksi naisen rakkaimmista hoidokeista on pikkuinen Bentley-minisika.

Bentley sairastui vakavasti vain vähän sen jälkeen, kun DiLorenzo oli pelastanut sen. Pikkupossulle annettiin vain 10 prosentin mahdollisuus selvitä hengissä, mutta DiLorenzo kieltäytyi luovuttamasta.

Hän hankki pikkuiselle töpselikärsälle hoitoa ja kävi päivittäin Bentleyn luona sairaalassa laulamassa sille rauhoittavia lauluja.

- Sairaalan äänet ovat varmasti pelottavia pienelle possulle ja niinpä minä halusin laulaa sille joka päivä, jotta sille tulisi turvallinen olo ja jotta se muistaisi, että sitä rakastetaan ja että kaikki järjestyy.

Kuin ihmislapsi

DiLorenzon mukaan Bentley on suunnattoman älykäs ja nauttii läheisyydestä.

- Se reagoi siihen kuin pieni ihmislapsikin, sanoo DiLorenzo.

Sitä ei ole vaikea uskoa, kun liikuttavaa videota katsoo. Siinä nähdään, kuinka pieni possuressu painautuu jatkuvasti tiukemmin hoivaajansa syliin ja tuhisee hiljaa. Myös DiLorenzo itse liikuttuu laulaessaan kaunista laulua ja lopussa hänen silmissään kimmeltävät jo kyyneleet.

Bentley on tuoreiden tietojen mukaan parantumassa täysin, vaikka se vielä sairaalassa onkin.

Katso liikuttava video unilaulusta alta.

Lähde: Reshareworthy

Kilpailut

Uusimmat