Sinä olet kaunis, juuri tuollaisena – upea video erilaisista naisvartaloista pysäyttää

04.05.2015 12:45 - Eeva Rajala

Valokuvaaja julistaa photoshoppauksen vastaista sanomaa ja toivoo herättelevänsä ihmiset ymmärtämään, mitä kauneus todellisuudessa on.

Valokuvaaja Jade Beall haluaa luoda naisille täysin uuden sivuston, joka juhlistaa naisten muokkaamatonta ja aitoa kauneutta.

Beall on aiemmin julkaissut The Bodies of Mothers: A Beautiful Body Project -nimisen valokuvakirjan ja kerää tällä hetkellä varoja You Are Beautiful -kampanjaansa. Hän toivoo, että uudesta sivustosta tulee suuri tuki niille naisille, joiden elämässä on haasteita - mitä ikinä ne ovatkaan.

Naisille voimaa ja terve itsetunto

Beallin pystyyn laittamalle sivustolle tulee eri naisvalokuvaajien ottamia kuvia luonnollisista naisista, ja kuvien yhteydessä on heidän tarinansa. Valokuvien ja tarinoiden on tarkoitus inspiroida naisia ympäri maailman, edistää tervettä itsetuntoa ja -rakkautta ja antaa voimaa sekä naisille että heidän lapsilleen.

"Niin moni nainen tuntee olonsa yksinäiseksi eivätkä he saa tukea käsitelläkseen kehonsa muutoksia raskauden, keskenmenon, syömishäiriön, masennuksen, painonnousun, painonpudotuksen, syövän tai onnettomuuksien aikana tai jälkeen," Beall kirjoittaa sivuillaan.

Beall on saanut kampanjaan mukaan jo runsaasti naisvalokuvaajia, mutta tarkoitus on saada mukaan yksi valokuvaaja jokaisesta suuremmasta kaupungista maailmassa. Kyseiselle sivustolle on tulevaisuudessa tarkoitus laittaa uusia, voimaannuttavia kuvia naisista päivittäin.

Katso naisten luonnollista kauneutta ylistävä video alta:

Lue lisää kampanjasta täältä (Indiegogo) ja täältä (A Beautiful Body Project).

Katso Beallin ottamia kuvia naisista ympäri maailman täältä! (Jade Beall)

Lue myös: Kyynelvaroitus: Sokeat naiset kertovat, mitä kauneus heille on

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat