Hento ballerina alkoi pumpata rautaa - seksikäs muodonmuutos kropassa

12.06.2015 21:45 - Senni Loikala

Chelsea Dyson piti balettisalia toisena kotinaan, mutta vaikean päätöksen jälkeen jätti hyvästit tanssimiselle.

Brittinainen Chelsea Dyson, 21, tanssi balettia kuutena päivänä viikossa vielä reilu vuosi sitten. Sitä ei äkkiseltään uskoisi, sillä nykyään Chelsea on upean lihaksikas. Syynä on harrastuksen vaihtaminen lähes baletin vastakohtaan - bikini fitness -urheiluun.

- Se oli todella vaikea päätös minulta, koska tanssiminen oli ollut niin iso osa elämääni niin pitkään, Chelsea kertoo.

- Menin tanssimaan kuutena päivänä viikossa, se oli kuin toinen kotini, hän jatkaa.

Chelsea päätös luopua balettiharrastuksesta johtui siitä, että hän ymmärsi, ettei hänestä todennäköisesti tulisi ammattitanssijaa. Nyt hän haaveilee, että hän voisi jättää leipätyönsä ja elää vielä jonain päivänä bikini fitness -ammattilaisena.

Palkintoja

Vaikka Chelsea on alkanut kilpailla bikini fitness -kisoissa vasta elokuusta lähtien, hän on voittanut jo useita palkintoja. Tällä hetkellä hän valmistautuu Euroopan isoimpiin kehonrakennustapahtumiin lukeutuvaan Arnold Classic -kilpailuun.

Toivottavasti kova työ palkitaan ja Chelsea pystyisi elättämään itsensä vielä uudella harrastuksellaan. Sitäkin tärkeämpää voisi kuitenkin olla, että nainen opettelisi olemaan itselleen myös armollinen.

- Lavan ulkopuolella painin joskus itseluottamukseni kanssa, koska kaadan itselleni valtavasti paineita, Chelsea myöntää.

Kokosimme alle kuvia Chelseasta hänen Instagram-tililtään. Ne todistavat, että hennon varren treenaaminen lihaksikkaammaksi on kannattanut. Chelsea on myös takuulla yksi kesän kuumimmista rantaleijonattarista!

Kuvan Chelseasta tämän baletti-ajoiltaan pääset katsomaan tästä.


Lue myös: Anorektikosta kehonrakentajaksi brittimies jakaa puhuttelevan tarinansa

Lähde: Daily Star

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat