Hämmentävä uutuuskeksintö suojelee miehen spermaa

10.08.2015 23:45 - Mika Parikka

Uusi keksintö torjuu kehittäjän itsensä mukaan 85% kännykän aiheuttamasta spermaa vahingoittavasta säteilystä.

Monet miehet kantavat puhelintaan aivan normaalisti housun taskussa, ja vieläpä etutaskussa. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi puhelimen aiheuttamaa säteilyä, joka vahingoittaa spermaa. Ainakin, jos on uskominen WaveWallin keksijöitä. 

WaveWall on kännykälle suunniteltu suojakotelo, joka suojaa myös miehen sukukalleuksia sen ansiosta, että se torjuu 85 prosenttia haitallisesta säteilystä. Yhtiö mainostaa suureen ääneen säteilyn vaaroista, vaikka mitään oikeaa tutkimustulosta asiasta ei olekaan olemassa.

Tuotteen kehittäjät ovat itse tehneet kaikenlaisia testejä, ja sivuilta löytyy myös taulukoita, jotka todistavat suojan uskomattoman säteilysuojan. Ihan hirveästi ei kuitenkaan luultavasti tarvitse pelätä, sillä eiköhän Suomen suojelevaiset virastot puutu asiaan, kun sen aika on. 

Tuote kuulostaa kuitenkin varsin hauskalta. Suojan saa tilattua WaveWallin kotisivuilta, ja se on tarjolla kaikkiin yleisimpiin puhelinmalleihin. Hinta on melko suolainen, 35 euroa, mutta onhan se varsin pieni hinta hyvälaatuisesta spermasta. 

Lisää tietoa tästä mullistavasta keksinnöstä, joka pelastaa koko maailman spermavarannot voit lukea täältä

Lue myös: Käytätkö älypuhelinta vähintään 20 minuuttia päivässä? Tuore tutkimus huolestuttaa

Lähde: iflscience

Kilpailut

Uusimmat