Kuva: YouTube

97-vuotias rautamummo valmistui lukiosta - purskahti kyyneliin

02.11.2015 22:15 - Mika Parikka

Koskaan ei ole liian myöhäistä. Sen todisti myös 97-vuotias Margaret Thome Bekema, joka valmistui lukiosta - 79 vuotta myöhemmin kuin oli tarkoitus.

Margaret Thome Bekema, 97, ei koskaan saanu käydä koulujansa loppuun, sillä hänen piti hoitaa sisarustaan ja syöpäsairasta äitiään. Koulut jäivät kesken vuonna 1932. Kaukaisen sukulaisensa ansiosta, hänen oli mahdollista saada kunniadiplomi - 79 vuotta sen jälkeen, kuin hänen alun perin piti valmistua.

- Minun piti lopettaa koulu huolehtiakseni perheestäni. Se oli todella raskasta, teillä ei ole edes käsitystä kuinka raskasta. Rakastin lukiota ja menetin paljon ystäviä, Bekema kertoo. 

Grand Rapids Catholic Central High -koulun rehtori Greg Deja on ylpeä Bekeman saavutuksista.

- Hänen elämänsä on ollut täynnä uhrauksia ja palvelua. Hän on ollut inspiroiva ja rohkaiseva yhteisöllemme, koska hänen valintansa edustavat kaikkia niitä perusarvoja, joita me opetamme opiskelijoillemme, Deja hehkuttaa.

Bekema on silmin nähden todella onnellinen ja liikuttunut saamastaan tunnustuksesta. Alta voit katsoa liikuttavan videon tilanteesta, kun Bekema saa diplomin käteensä. Sympaattinen kuvasarja löytyy täältä


Lue myös: Pop-kaunottaren rohkea paluu: levyn kannessa rinnat paljaana!

Lähde: Boredpanda

Kilpailut

Uusimmat