Äidin koskettava kirjoitus leviää netissä: "Haluan poikieni näkevän minut alasti"

15.09.2014 12:55 - Rea Tallgren

Rita Templeton kirjoittaa kauniisti siitä, miksi hän haluaa poikiensa näkevän hänet alasti.

Rita Templeton on amerikkalainen toimittaja, vaimo ja äiti. Tuoreessa kirjoituksessaan hän kirjoittaa kauniisti siitä, miksi hän haluaa neljän poikansa näkevän hänet usein alasti.

Templeton myöntää, että hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa synnytyksien jälkeen. Sitä hän ei aio pojilleen myöntää - koskaan.

"Kun poikani kysyvät minulta raskausarvistani, kerron heille, että vauvan kasvattaminen mahassa on kovaa työtä ja että arvet ovat ikään kuin kunniamerkkejä, joita olen ansainnut.Vaikka minun tekisi mieli kieltää heitä puristelemasta makkaroitani, en tee sitä."

Syy asiaan on selkeä ja liikuttava.

"Näiden seuraavien vuosien ajan, minun vartaloni on ainoa esimerkki, jonka he saavat naisvartalosta. Ja haluan heidän tietävän - itseni, ja tulevien miniöideni vuoksi - että se on kaunis vaikka se olisikin epätäydellinen."

Templetonilla on myös toive tulevaisuuden suhteen. 

"Haluan kasvattaa poikani sellaisiksi, että kun heidän vaimonsa joskus harmittelee reisiensä olevan liian paksut, voi poikani todeta niiden olen täydelliset juuri sellaisena kuin ne ovat."


Uutisoimme myös hiljattain paljon huomiota saaneesta kuvagalleriasta, joka esitteli sadan tavallisen naisen rinnat juuri sellaisina kuin ne todella ovat. Katso puhutteleva galleria täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat