Mitä uskollisuutta: Sankarikoira pelasti loukkaantuneen emäntänsä

17.07.2014 16:23 - Susanna Karttunen

Yhdysvaltalainen Molly Triffin ei tiennyt mitä tuleman piti, kun lähti vaellukselle poikavauvansa ja koiransa kanssa.

Amerikkalainen perheenäiti Molly Triffin lähti vaellukselle kauniina päivänä tuttua reittiään Vermontin vuoristossa. Mukanaan hänellä oli yhdeksänkuukautinen poikansa Theo, jota Triffin kantoi kantoistuimessa, sekä uskollinen koiransa Maple.

Patikointiretki sai yllättävän käänteen, kun sää muuttui ja alkoi sataa. Vuoren huipun saavuttanut Triffin asetti puseronsa Theo kantoistuimen päälle, jotta poika ei kastuisi. Hetkessä Triffin oli litimärkä, eikä nähnyt sateen vuoksi kunnolla eteensä.

Nainen lähti Theoa kantaen kapuamaan vuorta alaspäin. Hän päätti mennä oikoreittiä pitkin metsän läpi. Siellä hän kuitenkin kompastui ja loukkasi nilkkansa. Poika oli onneksi kunnossa. Triffin yritti soittaa miehelleen, mutta tämä ei vastannut.

Muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin jatkaa matkaa vaivalloisesti. Tapahtui kuitenkin jotakin yllättävää: Maple juoksi Triffinin edellä ja haukkui kovaan ääneen.

Triffin käveli vaivalloisesti suuntaan, minne koira oli mennyt. Yllätyksekseen koira jo tulikin häntä vastaan, johdattaen takanaan kolmea ihmistä emäntäänsä pelastamaan.

- Voi luoja, sinä olet loukkaantunut ja kannat vauvaa. Sinun koirasi käski meitä löytämään sinut, yksi mukana olleista naisista sanoi.

Kolmikko, joiden joukossa olivat sairaanhoitaja ja fysioterapeutti, kantoi Triffinin ja hänen poikavauvansa alas vuorelta.

Amerikkalaisnainen kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen kultaisellenoutajalleen. Maple oli ennen tapausta kateellinen perheen uudelle vauvalle, mutta pelastusoperaatio sai sen suhtautumaan perheen uuteen kokoonpanoonkin paremmin.

Uutisoimme aiemmin, kuinka koditon koira sai uuden alun elämälleen. Lue liikuttava tarina täältä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat