Kuva: Fotolia

Naisen kaunis kirjoitus entiselle kumppanille liikuttaa Facebookissa: "Haluan kiittää sinua"

10.03.2017 15:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Kirjoituksessa nainen luettelee, miksi hänen pojallaan ei voisi olla parempaa isää.

Muddled Up Mummy -blogi on jakanut Facebookissa amerikkalaisen äidin kauniin kirjoituksen siitä, kuinka paljon hän arvostaa entistä kumppaniaan. Suomensimme koskettavan kirjoituksen alle.

"Tämä on minun entinen poikaystäväni. Hänen sydämensä todella on kultaa. Hän ei maksa penniäkään elatusmaksuja - ja se johtuu siitä, että saan häneltä aina lapsellemme rahaa, kun sitä tarvitsen. Hän ostaa netistä elokuvia, joita minäkin saan katsoa poikani kanssa. Hän, joka auttaa käymällä kaupassa ja tuomalla ostoksia meille. Hän, joka ottaa poikamme luokseen kymmenen minuutin varoitusajalla aina - ja liian usein sitä pyydänkin, koska en aina saa pidettyä arkeani kasassa.

Tämä on minun entinen poikaystäväni, joka antaa minun itkeä hänen olkapäätään vasten kun olen stressaantunut. Hän muistuttaa poikaamme mainitsemaan myös minun nykyisen miesystäväni, kun poikamme listaa elämänsä tärkeimpiä aikuisia. Tämä mies kirjoitti osaan poikamme syntymäpäivälahjoista että ne olivat minulta, sillä minulla ei ollut pojallemme yhtä monta lahjaa kuin hänellä oli.

Tämä mies vahtii edelleen siskoni lapsiakin, jotta poikamme saa viettää aikaa serkkujensa kanssa. Tämä mies tulee paikalle, jos myyn jotain netin välityksellä, sillä hän haluaa meidän olevan turvassa tuntemattomia kohdatessamme. Tämä mies on uskomattoman epäitsekäs, suojeleva, antelias ja aikaansaava isä pojalleni. 

Tähän mennessä olemme kohdanneet hurjan määrän vastoinkäymisiä. Mikään tästä ei ole ollut helppoa, se on ollut valinta. Lopettakaa siis tekosyiden keksiminen ja yrittäkää pystyä yhteistyöhön lastenne takia. Olen itsepäisin ihminen, jonka tiedän, ja onnistuin silti antamaan kaiken anteeksi, jotta voisimme olla pojallemme parhaat mahdolliset vanhemmat. Ja sen ansiosta me molemmat näemme poikamme joka päivä. Me emme koskaan torju toisiamme. 

Siltä varalta, etten ole kertonut sinulle hiljattain; olen sinusta kiitollinen. Olet uskomaton roolimalli pojallemme, huolimatta siitä, millaiselle pohjalle olet itse elämäsi joutunut rakentamaan. Arvostan ja rakastan sitä rakkauden määrää, jonka poikani sinulta saa - ja tulee aina saamaan."

Kirjoituksen oheen nainen on julkaissut kauniin kuvakollaasin: 

Lue koko päivitys tästä

Lue myös: Isän kirjoitus koskettaa: "Kolme sanaa, joita en ikinä anna lapseni sanoa"

Lue myös: Taapero sai raivokohtauksen ravintolassa - isän teksti ärsyyntyneille asiakkaille leviää

Kilpailut

Uusimmat