Perjantairesepti: Grillattu ananas ja mascarponevaahto
Grilliruuan päätteeksi maistuu raikas jälkiruoka, joka sekin valmistuu ulkona grillaillen.
Grillattu ananas ja mascarponevaahto
4 hengelle
1 tuore ananas
Purkki mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1. Pilko ananas viipaleiksi. Helppo keino on aloittaa pilkkominen niin, että pidät kiinni ananaksen lehdistä ja aloitat leikkaamisen toisesta päästä.
2. Valmista mascarponevaahto: Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juusto ja sokeri. Sekoita huolella, jotta vaahdosta tulee sileää. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Grillaa ananasviipaleet kummaltakin puolelta kevyesti niin, että ne saavat väriä pintaansa. Tarjoile lämpimät viipaleet viileän vaahdon kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Päihtyneenä pyöräilyyn suhtaudutaan Suomessa huolettomasti
Puolison kuolema laittaisi monen talouden tiukoille - "Ero sukupuolten välillä on hurja"
Millainen vappu sinulla on odotettavissa horoskooppimerkkisi perusteella? Katso leikkimielinen ennuste
Kotisiivoojaa epäillään törkeistä varkauksista - varasti asiakkailta koruja, käsilaukkuja ja aterimia
Alkoholin riskikäyttö kasvoi naiskorkeakouluopiskelijoilla - sidoksissa opiskelun eri vaiheisiin
Näytä lisää