Perjantairesepti: Grillattu ananas ja mascarponevaahto
Grilliruuan päätteeksi maistuu raikas jälkiruoka, joka sekin valmistuu ulkona grillaillen.
Grillattu ananas ja mascarponevaahto
4 hengelle
1 tuore ananas
Purkki mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1. Pilko ananas viipaleiksi. Helppo keino on aloittaa pilkkominen niin, että pidät kiinni ananaksen lehdistä ja aloitat leikkaamisen toisesta päästä.
2. Valmista mascarponevaahto: Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juusto ja sokeri. Sekoita huolella, jotta vaahdosta tulee sileää. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Grillaa ananasviipaleet kummaltakin puolelta kevyesti niin, että ne saavat väriä pintaansa. Tarjoile lämpimät viipaleet viileän vaahdon kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Heinien ja pujon kukinta jatkuu edelleen - myös tuoksukin siitepölyä odotettavissa Suomeen
Suomen rikostilastoissa kasvua - myymälävarkauksia ennätysmäärä
Amal Clooney edusti Venetsiassa voinkeltaisessa kynämekossa - yksityiskohtana näyttävä vyö
Köpi Kallion juontama dokumenttisarja jatkuu huomenna uusin jaksoin
Moni kokee töissä merkittävää kognitiivista kuormitusta - yleisintä näillä aloilla
Näytä lisää