Perjantairesepti: Grillattu ananas ja mascarponevaahto
Grilliruuan päätteeksi maistuu raikas jälkiruoka, joka sekin valmistuu ulkona grillaillen.
Grillattu ananas ja mascarponevaahto
4 hengelle
1 tuore ananas
Purkki mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1. Pilko ananas viipaleiksi. Helppo keino on aloittaa pilkkominen niin, että pidät kiinni ananaksen lehdistä ja aloitat leikkaamisen toisesta päästä.
2. Valmista mascarponevaahto: Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juusto ja sokeri. Sekoita huolella, jotta vaahdosta tulee sileää. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Grillaa ananasviipaleet kummaltakin puolelta kevyesti niin, että ne saavat väriä pintaansa. Tarjoile lämpimät viipaleet viileän vaahdon kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
VR:n avaama lähijunayhteys Hankoon niin suosittu, että osa matkapäivistä myytiin heti loppuun
Nyt huijataan mobiilivarmenteilla - poliisi kertoo, miten huijaus toimii
Hailey Bieber yhdisti yhteen asuun kolme kesän vallitsevaa trendiä
Sama iäkäs mies kärysi ratista kolmena peräkkäisenä päivänä
Vältä petokset festivaalilippukaupoilla - lue poliisin ohjeet
Näytä lisää